Cancan

Fiul Elenei Gheorghe a fost transportat de urgență la spital. Care este starea de sănătate a acestuia?

Publicat: 23 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiul Elenei Gheorghe a fost transportat de urgență la spital. Care este starea de sănătate a acestuia
Fiul Elenei Gheorghe a ajuns de urgență la spital după ce a fost diagnosticat cu gripa A

Fiul Elenei Gheorghe a ajuns de urgență la spital după ce a fost diagnosticat cu gripa A. Artista este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi. De-a lungul anilor, aceasta a depus eforturi considerabile, astfel că în prezent are o carieră demnă de succes și numeroase proiecte profesionale.

Pe lângă acestea, vedeta poate să se mândrească și cu un număr impresionant de fani pe platformele de socializare, unde adesea împărtășește momente importante din viața sa. Așa s-a întâmplat și în această situație, când a dezvăluit urmăritorilor săi că a fost nevoie să meargă de urgență la spital cu fiul său, după ce starea acestuia s-a înrăutățit.

Se pare că de câteva zile, copilul a fost diagnosticat cu gripa A și simptomele sale au devenit tot mai grave, motiv pentru care a decis să solicite imediat asistența medicilor.

Fiul Elenei Gheorghe a fost transportat de urgență la spital

Îndrăgita cântăreață trece prin moment dificil în prezent, deoarece fiul ei se confruntă cu probleme de sănătate. Recent, Elena Gheorghe a povestit pe platformele online că băiețelul ei a fost diagnosticat cu gripa A. Cu toate că a sperat că starea micuțului se va avea, situația sa schimbată complet, astfel că a fost nevoită să solicite imediat ajutorul medicilor.

„Plănuisem de ceva timp ca această zi să fie una în care să vă povestesc despre concertul aniversar, 20 de ani de carieră, pe care îl voi susține pe 23 mai la Sala Palatului, să mă bucur alături de voi de lansarea evenimentului, însă momentan suntem la spital, pentru că această „Plănuisem de ceva timp ca această zi să fie una în care să vă povestesc despre concertul aniversar, 20 de ani de carieră, pe care îl voi susține pe 23 mai la Sala Palatului, să mă bucur alături de voi de lansarea evenimentului, însă momentan suntem la spital, pentru că această

Ce probleme de sănătate a avut artista?

Anul trecut, cunoscută cântăreață a trecut-o la fel de dificilă, fiind nevoită să rămână imobilizată la pat timp de două săptămâni. La acea vreme, Elena Gheorghe a declarat că a primit diagnosticul de hernie cervicală din partea medicilor și i sa recomandat să se supună unei intervenții chirurgicale de urgență.

„Am o hernie cervicală și m-a cam ținut la pat două săptămâni. A fost destul de urâtă, am fost la mai mulți medici care mi-au zis că sunt de operat și că nu voi mai putea să mai fac turneul și tot ce îmi propusesem pentru 2023, iar atunci când îți dai seama că te trezești din pat efectiv și ți se spune acest lucru, tu făcând niște eforturi și niște planuri în acea direcție, nu-ți vine să crezi, ești cumva șocat” , spunea Elena Gheorghe, în urmă cu ceva timp, potrivit spynews.ro.

În prezent, fiul Elenei Gheorghe a ajuns de urgență la spital după ce a fost diagnosticat cu gripa A.

Adauga un comentariu