Cancan ultimă oră

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a urcat pe aceeași scenă cu Andreea Marin! Imagini surprinzătoare de la evenimentul la care au participat

Publicat: 17 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a urcat pe aceeași scenă cu Andreea Marin Imagini surprinzătoare de la evenimentul la care au participat
Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a urcat pe aceeași scenă cu Andreea Marin

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr., a fost prezent joi seară la Gala Atipic Beauty 2022, un eveniment social umanitar, al cărui producător este chiar Andreea Marin.
Invitații au avut parte de o surpriză, căci tânărul a fost cel care a deschis spectacolul, alăturându-se, astfel, cauzei susținute de fosta soție a tatălui său.

Radu Ștefan Bănică a acceptat provocarea de a deschide Gala Atipic Beauty 2022, un eveniment umanitar care sprijină modelele cu dizabilități.Surpriza a fost cu atât mai mare, cu cât fiul lui Ștefan Bănică a urcat pe scenă, în fața invitaților, alături de Andreea Marin.

Radu Ștefan Bănică, pe aceeași scenă cu Andreea Marin

Prezentatoarea TV a dezvăluit că nu ea a venit cu această idee, însă recunoaște că a fost extrem de bucuroasă când a auzit că fiul fostului ei soț va participa la prezentare

„Nu a fost ideea mea, deși sunt producătorul acestei gale, trebuie să spun că ideea a venit din exterior. A fost ideea altcuiva din grupul nostru și, într-adevăr, foarte potrivită. Mă bucur că Radu Ștefan – încă un copil pentru mine – cu talent a putut să abordeze atât partea de defileu de modă, cât și ca viitor actor, dar știm că deja el are spectacole și m-am bucurat tare mult să-mi fie alături”, a declarat Andreea Marin, pentru viva.ro.

Cum se înțelege fiul lui Ștefan Bănică Jr. cu fosta soție a tatălui său?

Radu Bănică a vorbit recent despre relația pe care o are cu Andreea Marin. Tânărul a dezvăluit că păstrează și acum legătura cu fosta soție a tatălui său, chiar dacă aceștia au divorțat.Mai mult, fiul lui Ștefan Bănică Jr. susține că vedeta ține foarte mult la el și chiar îl tratează ca pe propriul copil.

„Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da, Andreea Marin m-a tratat ca pe copilul ei. A ținut și ține în continuare la mine. Țin foarte mult la Andreea.”, a declarat Radu Ștefan Bănică, în cadrul unei emisiuni TV.

Adauga un comentariu