Cultural

Flavia Mihășan face furori pe Instagram cu fotografii de familie. De ce nu s-a căsătorit vedeta cu tatăl copiilor ei

Publicat: 26 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Flavia Mihășan face furori pe Instagram cu fotografii de familie. De ce nu s-a căsătorit vedeta cu tatăl copiilor ei
Flavia Mihășan se declară o femeie împlinită de când a devenit mamă și radiază de fericire alături de logodnicul ei.

Flavia Mihășan face furori pe Instagram cu fotografii de familie. Vedeta s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și se dedică partenerului ei de viață și celor doi copii. Fosta asistentă tv se bucură din plin de celebritate și se declară o femeie împlinită la vârsta de 38 de ani. Flavia Mihășan are o carieră de succes în televiziune și este extrem de apreciată de public. Pe plan personal, aceasta radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima cu 5 ani în urmă. Iată de ce nu s-a căsătorit vedeta cu tatăl copiilor ei.

Flavia Mihășan face furori pe Instagram cu fotografii de familie

La vârsta de 38 de ani, fosta asistentă tv Flavia Mihășan se consideră o femeie norocoasă și împlinită. Aceasta are o familie frumoasă de care este tare mândră și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagarm cu fotografii în ipostaze inedite alături de copii și de logodnicul ei. Vedeta trăiește de mai bine de 5 ani o poveste de dragoste alături de Marius Moldovan, cu care are doi copii superbi, pe Tudor și Carol.

Flavia Mihășan se bucură din plin de rolul de mamă și se dedică în totalitate vieții de familie. Vedeta a dezvăluit că are parte de multe provocări zilnice alături de cei doi băieți ai săi. Aceasta a recunoscut că viața i s-a chimbat complet de când i-a adus pe lume pe Tudor și Carol. Cu toate acestea, Flavia Mihășan reușește să petreacă mult timp și cu logodnicul ei, Marius Moldovan, însă evită să plece în vacanțe fără copiii lor.

„Mai avem timp seara pentru noi. Câteodată mai vine buni. A fost o perioadă, acum câteva săptămâni, când s-au întâlnit ambele bunici și atunci am putut să ieșim. E altceva. (…) Dar și când ieșim nu știm ce să facem. Suntem atât de obișnuiți cu haos-ul ăsta, cu unul fugind după un copil și celălalt după altul încât ne este ciudat. Asta nu înseamnă că nu petrecem timp unul cu celălalt. Copiii se culcă la 8 și jumătate seara. După ce adorm ei, dacă nu adoarme și vreunul dintre noi, că suntem rupți, atunci stăm de vorbă, petrecem timp ca și un cuplu.”, a declarat vedeta tv.

Flavia Mihășan radiază de fericire alături de logodnicul ei, însă deocamdată nu se gândește la căsătorie. Un alt cuplu celebru din showbiz-ul autohton este cel format din Paul Ipate și Jojo. Cei doi nu au făcut marele pas, dar se bucură din plin de rolul de părinți.

De ce nu s-a căsătorit vedeta cu logodnicul ei

Flavia Mihășan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Marius Moldovan. Cei doi formează un cuplu de 5 ani și au împreună doi băieți superbi. Fosta asistentă tv și logodnicul ei au fost la un pas de căsătorie, însă au amânat nunta de câteva ori. Recent, Flavia Mihășan a dezvăluit motivul pentru care nu a mai reușit să îmbrace rochia de mireasă.

„Noi suntem logodiți, am inelul acesta superb și urma să ne căsătorim o dată cu botezul lui Carol. Numai că nu a fost timp, pur și simplu nu s-a întâmplat atunci, pentru că trebuia să mă duc repede după rochie, nu aveam timp să probez, el la fel cu costumul, copilul mic, colici, plâns, alăptat, am zis nu, ok, hai că avem tot timpul, după aceea a venit al doilea copil, probabil o să se întâmple. (…)

„Nu e ceva ce să vreau neapărat, noi abia avem timp să facem chestiile de pe o zi pe alta. Adică să stai să planifici invitați, deci nu. Și la botez a fost ceva…și nu ne-am ocupat noi, ne-a ajutat un party planner că altfel nu pot să fac chestia asta. Mi se pare ceva foarte mult.”, a mărturisit fosta asistentă tv.

Flavia Mihășan se declară o femeie împlinită de când a devenit mamă și radiază de fericire alături de logodnicul ei. Vedeta se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Adauga un comentariu