Sport

Florin Andone a făcut anunțul! Când va reveni pe gazon

Publicat: 26 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Andone a făcut anunțul Când va reveni pe gazon

Florin Andone (26 de ani) s-a accidentat în meciul cu Gazișehir Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, pe data de 9 noiembrie și a anunțat când poate reveni pe gazon pe rețelele de socializare.
Atacantul împrumutat de Brighton la Galatasaray până la finalul acestui sezon a dezvăluit într-o discuție cu fanii săi că se va întoarce pe teren în februarie 2020. Andone a fost diagnosticat cu o leziune parțială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept, potrivit unui comunicat emis de frf.ro.
700.000 de euro a plătit Galatasaray pentru a-l împrumuta pe Andone din Premier League.
Trei goluri în 12 partide a bifat Andone pentru campioana Turciei.

Atacantul italian este dorit insistent de Galatasaray Istanbul

Atacantul italian, cunoscut pentru stilul său conflictual, e dorit insistent de Galatasaray Istanbul, club care îl are în lot și pe Florin Andone. Balotelli, care a marcat doar două goluri pentru Brescia în actualul sezon, nu ar refuza în iarnă o mutare la campioana Turciei, conform presei din Italia.
În caz că transferul se va concretiza, Mario Balotelli se va lupta pentru un loc în atacul lui Galatasaray cu Radamel Falcao și românul Florin Andone. Internaționalul nostru, împrumutat de Brighton în Turcia, nu s-a adaptat grozav la Istanbul. Până acum, a înscris numai două goluri pentru echipa pregătită de Fatih Terim.
Fost la Marseille înainte să ajungă la Brescia, Mario Balotelli nu e interesat să se transfere în China, de unde ar avea câteva oferte. În schimb, dacă nu va ajunge la Galatasaray, vârful lui Brescia ar înclina între ofertele din MLS și cea a brazilienilor de la Flamengo

Adauga un comentariu