Cancan ultimă oră

Florin Busuioc a izbucnit în direct: „Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit? Cum să fii atât de nesimțit?”

Publicat: 08 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Busuioc a izbucnit în direct Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit Cum să fii atât de nesimțit
Florin Busuioc

Florin Busuioc a avut o reacţie acidă în direct la TV. Prezentatorul a fost surprins într-un mod neplăcut şi nu s-a mai putut abţine. Cătălin Măruţă a rămas fără cuvinte.

Florin Busuioc a fost prezent în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV, acolo unde i-a anunțat pe români cum va fi vremea la finalul săptămânii. După acest moment, prezentatorul TV a început să comenteze una dintre ştirile care au șocat pe toată lumea recent.

Acestuia i s-a părut şocant modul în care doi oameni ai legii s-au comportat cu un cetățean, iar reacţia sa a fost pe măsură.

„Era și mare femeia aia cum să nu. Am văzut-o în imagini… Nu că nu vedea polițistul radarul de ea… Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit?? Cum să fii atât de nesimțit? Cum să vorbești în halul ăsta cu un pieton.

Sunt convins că s-a demarat o anchetă și se vor lua măsuri pentru că mi se pare absolut aberant un om al legii, un model de moralitatea să facă un asemenea lucru”, a spus Florin Busuioc în emisiunea lui Măruţă.

Ce au făcut cei doi poliţişti

Doi polițiști din Covasna sunt cercetați după ce au jignit o femeie. Aceștia se aflau în timpul orelor de muncă şi au strigat la aceastape stradă că „e prea mare” și nu „mai văd radarul” de ea.

În imaginile filmate în mașina de Poliție se poate observa cum un agent își scoate capul pe geam și strigă la femeie: „Treci pe partea ailaltă. Aşa, da. Că nu mai văd aici. Eşti prea mare, nu mai vede radaru’ de tine. Dă-te pe partea ailaltă. Nu contează, te las io”.

Filmarea de 25 de minute a devenit la scurt timp virală. Primarul orașului Covasna a văzut de asemenea imaginile şi a cerut o anchetă.

„Luând act de limbajul/modul/tonul în care își permit cei doi protagoniști ai filmului să se adreseze unui pieton, unei femei, să o batjocorească pe aceasta prin comentariile lor total deplasate și străine oricăror norme de deontologie profesională – de genul «treci pe partea ailaltă!»,

«…că te ia mama dracu…!», «…hehehe!», «…ești prea mare, nu mai vede radarul de tine!», «…hehehe… nu contează, …dar nu te las eu…!», inclusiv o expresie licențioasă ce se aude în șoaptă, îmi exprim în mod public indignarea și dezaprobarea față de asemenea comportamente și manifestări ale angajaților oricăror instituții publice!”, a scris oficialul.

Adauga un comentariu