Cultural

Florin Busuioc, dezvăluiri dureroase despre familie. ,,Ne-am despărțit din cauza mea…”

Publicat: 23 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Busuioc dezvăluiri dureroase despre familie. Ne-am despărțit din cauza mea
Florin Busuioc își asumă trecutul amoros controversat, dar regretă că nu are o relație bună cu fiul din prima căsnicie.

Florin Busuioc a făcut recent dezvăluiri dureroase despre familie. Îndrăgitul prezentator al rubricii meteo de la Pro Tv a recunoscut că prima soție l-a părăsit din cauza infidelității și regretă că are o relație defectuoasă cu fiul din primul mariaj. În prezent, Busu are o căsnicie fericită alături de Liliana, o colegă de-a sa de la teatru. Puțini sunt cei care știu ce suferințe ascunde Florin Busuioc dincolo de lumina reflectoarelor.

Florin Busuioc, dezvăluiri dureroase despre familie

Florin Busuioc este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România. Acesta face furori de fiecare dată când prezintă rubrica meteo de la Pro Tv și cucerește publicul cu energia sa debordantă și glumele savuroase. Busu este cunoscut și pe plan artistic, fiind un actor de succes. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Florin Busuioc a avut parte de multe provocări pe plan personal.

Acesta s-a despărțit de prima soție când a aflat că este însărcinată. Mai mult, prezentatorul a călcat strâmb în căsnicie, iar fosta parteneră nu l-a iertat pentru că i-a fost infidel.

„Relația mea cu Marieta a fost una fulgerătoare, ne-am despărțit din cauza mea și probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela.”, a recunoscut Florin Busuioc.

Prezentatorul meteo are în prezent o relație tensionată cu fiul său din primul mariaj. Florin Busuioc Jr. nici nu vrea să audă de tatăl său și nu îl poate ierta pentru că a fost părăsit încă de la o vârstă fragedă. Fiul lui Busu i-a călcat pe urme mamei sale și este de profesie registrator medical. În timpul liber, tânărul se dedică muzicii. Acesta și-a deschis propriul studio și dorește să își surprindă fanii cu piese muzicale deosebite.

Ce spune prezentatorul despre relația cu fiul său

Florin Busuioc a recunoscut că are o relație tensionată cu băiatul din prima căsnicie. Tânărul nu l-a iertat nici până acum pe tatăl său pentru că l-a părăsit când era mic și a fost crescut doar de mamă. Florin Busuioc Jr. se mândrește cu cariera sa și cu faptul că a călcat pe urmele mamei sale și lucrează în domeniul medical.

„Am ales meseria asta, probabil, pentru că mama este exemplul meu și cred că am să mă duc pe drumul ei, îmi place să ajut oamenii și vreau să devin asistent medical. Pe perioada pandemiei am căutat loc de muncă, dar multe dintre ele nu mi se potriveau și așa am ajuns să lucrez ca Registrator medical. (…)

M-a afectat foarte tare absența lui din viața mea, probabil de aici și firea mea vulcanică, probabil de aici și rebeliunea asta a mea care m-a băgat în tot felul de r***turi, dar ideea este că eu nu pe tatăl meu îl consider vinovat pentru faptele mele din trecut, probabil îl văd foarte mare vinovat pentru minciunile din presa, cum că el m-ar fi căutat.

Sincer să fiu, eu nu am văzut vreodată vreun gest din partea lui. Asta este alegerea lui, treaba lui, viața merge înainte. Nu mai avem nici un fel de relație. El este vedeta, eu sunt rapperul, fiecare cu drumul și viața lui!”, a declarat fiul lui Busu.

Florin Busuioc își asumă trecutul amoros controversat și regretă că nu are o relație bună cu fiul din prima căsnicie. Prezentatorul rubricii meteo de la Pro Tv și-a refăcut viața alături de Liliana, actuala soție, cu care are două fete.

Adauga un comentariu