Cancan ultimă oră

Florin Călinescu, reacție dură: „Cine p**a mea e Vlăduța Lupău?”

Publicat: 06 apr. 2021

Florin Călinescu a avut o reacție șocantă, în timpul filmărilor de la Românii au talent. Actorul a răbufnit după ce a citit o știre despre Vlăduța Lupău.

După ce a citit o știre despre Vlăduța Lupău, Florin Călinescu și-a întrebat, consternat, colegii cine este această cântăreață, însă vocabularul i-a luat-o „razna”. Nici Alexandra Dinu nu auzise de artista de muzică populară.

Florin Călinescu: Cum e asta, bă? Reacția neașteptată a Vlăduței Lupău după ce Trump a pierdut alegerile în SUA. Cine p**a mea e Vlăduța Lupău?

Alexandra Dinu: Cine e? Și ce reacție a avut?

Smiley: O cântăreață de muzică populară.

Andra: O cântăreață din Cluj, da.

Florin Călinescu: I-auzi: ”În seara asta mă respect, vreau ca să mă simt perfect, băieții să îmi danseze, muzica să mă distreze, beau Red Bull și cu whisky, că așa beau toți prietenii, beau și de nimic nu îmi pasă, că așa e viața mai frumoasă.

Andra: Ce legătură are (n.r. – versurile citite de Florin Călinescu) cu…?

Florin Călinescu: Aaaa, păi înseamnă că eu sunt Hemingway sau Shakespearul p***i mele. Beau că viața-i mai frumoasă…

Muzica populară, leacul sufletului pentru Andra

Andra le-a povestit colegilor săi de la masa juriului amintiri din copilărie, când tatăl ei îi fredona cântece de leagăn, în fiecare noapte, ca să o adoarmă. Mai mult de atât, cântăreața a glumit spunându-le unor concurenți de la Românii au Talent să-l ia și pe părintele ei în trupă. Reacția lui Florin Călinescu i-a surprins pe toți:

Andra: Foarte frumos. Mie îmi aduce aminte de copilărie pentru că este cântecul pe care tata mă adormea. Pentru mine a devenit un cântec de leagăn și chiar mă gândeam dacă mai aveți un loc liber și pentru tata, vă propun să îl luați și pe el. Nu e departe, o oră și jumătate, două până la Negreni.

Florin Călinescu: Partea bună e că acele vremuri au trecut, cântecul nu mai are obiectul muncii de atunci. Dar trebuie să rămână viu pentru jertfa de atunci. Vă dați seama ce adevăr trăit a fost acolo? Acum, după 100 de ani, trebuie să facem un lucru la fel de greu: să ținem țara întreagă. Și o să o ținem cumva.

Adauga un comentariu