National

Florin Cîțu a avut soție în urmă cu zece ani. Cine este actuala parteneră a premierului român

Publicat: 25 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Cîțu a avut soție în urmă cu zece ani. Cine este actuala parteneră a premierului român
Premierul Florin Cîțu

Cu siguranță, puțină lume știe despre Florin Cîțu a avut o soție în urmă cu mai mulți ani. Însă în prezent, premierul român este divorțat, având totuși o relație relație, după cum a povestit Eugen Orlando Teodorovici. Și totuși primul ministru evită să vorbească despre viața sa personală, astfel că nu se știe mare lucru.

Un nume aproape necunoscut în urmă cu câțiva ani, Florin Cîțu este primul ministru al României din 22 decembrie 2020. În ultima vreme, mai ales după numirea sa ca ministru de Finanțe, au apărut destule informații despre el, însă marea lor majoritate cu privire la activitatea sa profesională. Așadar, se știu foarte multe despre politicianul și economistul Florin Cîțu, deoarece acesta a fost mereu foarte activ din punct de vedere profesional. Cu toate acestea, Florin Cîțu a preferat să păstreze discreția cu privire la viața sa personală. În linii mari, se știe că deocamdată acesta este necăsătorit.

Florin Cîțu vârstă

Premierul României, Florin Cîțu, este născut la data de 1 aprilie 1972, urmând să împlinească 49 de ani în curând. Născut în Râmnicu Vâlcea, Florin Cîțu are vârsta de 48 de ani deocamdată, iar ultima instituție de învățământ la care a studiat este Grinnell College, din cadrul Iowa State University, pe care l-a absolvit în 1996.

Astfel, având o viață personală trecută la secret, despre Florin Cîțu s-au scris multe. Ba chiar a fost acuzat că, de Cristian Vasilcoiu, consilierul PSD-istului Marius Budăi, că ar fuma sau consuma substanțe interzise. Aceste calomnii însă nu au fost dovedite, iar premierul nici nu se sinchisește să discute despre viața lui personală.

Florin Cîțu soție

Oficial, ca și statut civil, Florin Cîțu este necăsătorit. Însă puțină lume știe că în urmă cu mai mulți ani acesta avea soție, cu toate acestea nu este clar dacă are sau nu copii. Așadar, informația respectivă apare într-un CV al actualuluio premier, care la acel moment avea soție. Numai că. de când a devenit persoană publică, în ultimele declarații de avere nu apar niciun fel de date la rubrica venituri soție. Bineînțeles, nu se știe totuși cine a fost partenera lui de viață în trecut, dar este cert că acesta are o avere consistentă.

Cu toate acestea, s-ar părea că în prezent, Florin Cîțu nu este singur, potrivit fostului ministru de Finanțe Eugen Orlando Teodorovici. Astfel, acesta a dezvăluit într-o emisiune TV, în care era invitat alături de Elena Calistru, că aceasta este actuala „doamnă Cîțu”. Elena Calistru este un nume sonor în domeniul ONG-urilor, fiind fondatoarea Funky Citizens. Mai mult, cu toate c[ s-a scris foarte mult pe acest subiect, relația dintre cei doi nu a fost negată niciodată.

Cine este iubita lui Florin Cîțu

Elena Calistru
Elena Calistru ar fi iubita lui Florin Cîțu, potrivit lui Eugen Teodorovici

Așadar, Florin Cîțu a fost adus în PNL în urmă cu patru ani de Alina Gorghiu, el fiind bun prieten cu soțul acesteia, Lucian Isar. A urmat apoi o ascensiune fulminantă, de la senator, la ministru de Finanțe, iar acum prim-ministru. Despre Elena Calistru, cea care ar fi iubita lui Florin Cîțu, se știe că lucrează în domeniul ONG-urilor de peste 10 ani și a fost implicată în numeroase proiecte naționale și internaționale.

Mai mult, aceasta încasează lunar câteva mii de euro, ca și consultant și voce importantă în societatea civilă. Elena Calistru are 34 de ani, este din Focșani și a finalizat cu succes cursurile Facultății de Științe Politice din cadrul Universității București. A beneficiat de o bursă la Universitatea La Sapienza din Roma, între 2006-2007. În altă ordine de idei, nu este exclus ca Florin Cîțu să o ceară de soție în curând…

Adauga un comentariu