Cancan

Florin Pastramă a dispărut de acasă fără urmă. Înainte de asta s-a certat cu Brigitte

Publicat: 15 oct. 2020
Florin Pastramă a dispărut de acasă
Certurile și ieșirile violente din familia Pastramă sunt din ce în ce mai dese

Brigitte este îngrijorată după ce Florin Pastramă a dispărut de acasă. Cei doi au avut o nouă ceartă după care soțul ei a plecat. De data aceasta, familia Pastramă se afla la Timișoara unde Brigitte a avut o nouă intervenție la buze. Culmea este că Florin Pastramă a plecat fără să-și fi luat actele și telefonul.

Situație din ce în ce mai dificilă între Brigitte și Florin Pastramă. Lucrurile nu mai merg deloc bine între ei și scandalurile se țin lanț. Cei doi soți au fost surprinși în ultima vreme în ipostaze mai puțin plăcute, nedemne de un cuplu. Iar la prima vedere nu pare deloc ca lucrurile să revină la normal. Dacă ultimul episod de agresivitate al lui Florin a fost trecut cu vederea de Brigitte, se pare că între ei a urmat o nouă ceartă de proporții. Numai că de data aceasta bărbatul a plecat de acasă.

Florin Pastramă a dispărut de acasă după o ceartă cu Brigitte

Lucrurile dintre Florin și Brigitte Pastramă sunt din ce în ce mai tensionate și se pare că fiecare ceartă este mai dură de fiecare dată. Conform celor de la spynews.ro, cei doi soții și copiii se aflau la Timișoara, unde Brigitte a avut o nouă intervenție la buze. Cum scandalul este la el acasă în familia lor, se pare că a mai avut loc unul în familia Pastramă, care sigur va păstra pentru mult timp prima pagină a tabloidelor.

Brigitte și Florin s-ar fi certat foarte rău, iar femeia s-ar fi închis în baie de teamă ca soțul ei să nu o lovească din nou, fiind obișnuită cu astfel de tratamente. Mare i-a fost mirarea lui Brigitte când și-a făcut curaj să iasă din baie: Florin dispăruse. Bărbatul ar fi plecat fără acte, fără telefon și Brigitte ar fi încercat să dea de el. Din imaginile publicate de spynews, vedeta era foarte agitată și își făcea griji pentru partenerul ei, dar totuși se pregătea să plece în Capitală fără Florin, alături de cei doi copii ai săi. Astfel, ea a rugat un bărbat să-i pună antigel la mașină și să pornească la drum.

Relația dintre soții Pastramă a ajuns într-un punct critic

Brigitte ar fi suferit un șoc după ce soțul ei ar fi dispărut fără urmă. Și aceasta deoarece Florin nu a luat cu el nici actele, nici telefonul, ceea ce înseamnă că nu avea cum să dea de el. Surse apropiate lor spun că relația lor a ajuns într-un punct critic și că Brigitte vrea acum doar să fie liniștită, pentru a analiza situația.

„Brigitte a suferit un mic șoc și încearcă să rezolve problema. Abia a putut vorbi. A fost foarte speriată mai ales că el a plecat fără nimic la el. Acum este mai bine și vrea liniște ca să-și pună ordine în gânduri. Relația lor este în cel mai critic punct din ultima vreme”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Acum rămâne de văzut cum se va rezolva situația după ce Florin Pastramă a dispărut de acasă fără urmă.

Adauga un comentariu