Cancan

Florin Pastramă, comportament nepotrivit în lipsa soției. Ce a aflat Brigitte despre bărbatul ei

Publicat: 13 apr. 2021
Florin Pastramă comportament
Brigitte Pastramă i-a reproșat soțului că este deranjată de comportamentul acestuia

De curând, s-a aflat că Florin Pastramă are un comportament nu tocmai potrivit față de religia pe care a îmbrățișat-o după căsătorie. Astfel, atunci când el și Brigitte și-au unit destinele, Florin Pastramă a trecut la religia penticostală. Totul a ieșit la iveală după ce fiica lui Brigitte, Sara, a povestit ce face bărbatul când soția lui nu este de față.

Brigitte Pastramă este o femeie extrem de sinceră și nu are nicio reținere să spună lucrurilor pe nume. Recent, bruneta s-a enervat cumplit pe soțul său, după ce a aflat că aceasta are un comportament reprobabil. Și asta în sensul că nu se pliază deloc pe religia pe care au îmbrățișat-o amândoi.

Astfel, Florin Pastramă s-a convertit la religia îmbrățișată de soția sa, și anume cea penticostală. Potrivit lui Brigitte, atunci când alegi această religie, trebuie să scapi de toate obiceiurile nocive din viața ta și să fii extrem de curat sufletește. Cu toate acestea, Florin Pastramă a reușit să o scoată din sărite pe Brigitte, după ce vedeta a aflat ce face bărbatul în lipsa ei. Așadar, Florin are un comportament care nu se potrivește deloc cu religia lor.

Florin Pastramă, comportament nepotrivit

Recent, Brigitte Pastramă a lansat un val de critici la adresa lui Florin. În acest sens, vedeta i-a spus că trebuie să fie copilul lui Dumnezeu dacă vrea să i se întâmple lucruri bune și trebuie să renunțe complet la acest comportament. Totul a ieșit la iveală după ce fiica ei Sara, pe care o are dintr-o altă relație, i-a povestit ce face Florin Pastramă în lipsa ei.

„Fără Dumnezeu nu făceam nimic până acum. Știi ce nu îmi place la tine? A fost la biserică o pildă, pastorul a vorbit despre un om care avea un pește pe mașină… Și când a plecat de la semafor, a plecat în trombă, l-a oprit Poliția și au crezut că mașina e furată. I-au verificat actele și au zis «Nu pot să cred că e mașina dumneavostră! Aveți un pește pe mașină, deci sunteți pocăit, de ce ați plecat în trombă?». Iar mie Sara mi-a zis că de fiecare când te-ai grăbit ai înjurat. Ori ești un copil al lui Dumnezeu, ori ce ești? Ești pocăit doar când vrei. De multe ori folosești anumite cuvinte care mie nu îmi plac”, i-a reproșat Brigitte soțului său.

Mai mult, Brigitte Pastramă l-a avertizat că dacă nu-și va schimba comportamentul nici Dumnezeu nu se va îndura de familia lor ca să aibă un copil. Aceasta l-a avertizat să nu mai folosească astfel de cuvinte necuviincioase…

Noua menajeră i-a făcut avansuri lui Florin Pastramă

Mai mult, zilele trecute, noua menajeră i-a făcut avansuri lui Florin Pastramă în timp ce afaceristul îi făcea turul casei. Astfel, Alina, noua angajată în vârstă de 29 de ani, i-a bătut foarte multe apropouri lui Pastramă, iar acesta a luat atitudine în cele din urmă. Soțul lui Brigitte i-a explicat Alinei că nu tolerează un asemenea comportament.

„Am avut și eu până la 40 de ani… am fost vagabond. Eu acum sunt alt om, sunt pocăit și nu-mi plac glumele astea. Îmi plac glumele până la un anumit punct, dar dacă depășim nu e ok. Dacă îmi ziceai înainte să fiu căsătorit cu Brigitte și înainte să mă pocăiesc, eram cel mai fericit (…) Sunt căsătorit”, i-a spus Florin Pastramă menajerei.

La aflarea acestui episod, Brigitte a recunoscut că au încercat-o ușoare sentimente de gelozie, dar că Florin Pastramă a avut un comportament adecvat…

Adauga un comentariu