Cancan

Florin Pastramă este suspect de coronavirus! Mama lui are temuta boală

Publicat: 05 oct. 2020
Florin Pastramă ar fi suspect de coronavirus
Potrivit unor surse apropiate familiei, Florin Pastramă este suspect de infectare cu COVID-19 după ce mama sa ar fi contractat temuta boală

Panică în familia Pastramă. Unele surse au precizat că Florin Pastramă este suspect de coronavirus, după ce mama sa a fost confirmată pozitiv. Astfel, soțul lui Brigitte revine în centrul atenției după scandalul legat de agresarea soției sale. Însă de această dată este vorba de problemele de sănătate ale celei care i-a dat viață.

După ce a ținut primele pagini ale presei tabloide, Florin Pastramă revine în centrul atenției. De această dată, s-ar părea că familia sa se confruntă cu mari probleme de sănătate. Potrivit unor surse din anturajul familiei, mama lui Florin Pastramă ar fi fost confirmată cu COVID-19.

Florin Pastramă este suspect de coronavirus

Florin Pastramă și pus apropiații în gardă, după ce mama lui a fost testată pozitiv la SARS-CoV-2. Potrivit informațiilor furnizate de presă în această dimineață, mama lui Florin Pastramă ar fi bolnavă de COVID-19. Din nefericire nu se știe care este starea de sănătate a mamei lui Florin. Cu toate acestea, se pare că și Florin Pastramă ar fi suspect de contractarea temutului virus.

Soacra lui Brigitte Pastramă ar fi fost depistată pozitiv, de curând, cu noul coronavirus. La doar câteva zile distanță, și vedeta ar fi avut simptome specifice. Florin Pastramă ar fi fost dus la spital, însă fără să fie internat. Sursele declară că este o „discreție totală când vine vorba de COVID-19”.

Mama lui Florin a fost depistată pozitiv la coronavirus, iar, la câteva zile distanță, Florin a avut unele simptome. Ar fi avut febră și a decis să cheme salvarea și a fost dus la spital. Din câte știm, nu a fost internat, i-au dat drumul acasă. Nu discută pe acest subiect, este discreție totală când vine vorba de COVID-19″, a spus o persoană apropiată familiei Pastramă.

Florin Pastramă și Brigitte, la un pas de divorț?

Brigitte Pastramă și partenerul său sunt la un pas de a divorța, zic gurile rele. Din câte se pare, incidentul din parcare ar fi afectat-o destul de tare pe brunetă, chiar dacă în ziua aceea, după ce imaginile au apărut în presă a declarat că așa se iubesc ei.

Surse din anturajul celebrului cuplu au declarat faptul că Brigitte ar fi ajuns la capătul puterilor, după ce a fost agresată de mai multe ori de Florin Pastramă. După ultimul incident se pare că fosta soție a lui Ilie Năstase se reface mult mai greu și în tot acest timp s-a gândit serios să pună punct căsniciei.

Apele sunt extrem de agitate în familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat. Mai mult ca sigur vrea să înainteze acțiunea de divorț. Nu-i singurul eveniment violent în care a fost implicată”, a dezvăluit o persoană din anturajul acesteia.

Acum, că Florin Pastramă este suspect de coronavirus, cu siguranță că și Brigitte Pastramă are anumite temeri legate de virusul necruțător.

Adauga un comentariu