Cultural

Florin Piersic a ajuns la o venerabilă vârstă, dar este mereu la înălțime. Care este cea mai mare frică a îndrăgitului actor

Publicat: 16 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Piersic a ajuns la o venerabilă vârstă dar este mereu la înălțime. Care este cea mai mare frică a îndrăgitului actor
La vârsta de 86 de ani, Florin Piersic se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare pe scenă.

Florin Piersic a ajuns la o venerabilă vârstă, dar este mereu la înălțime. Acesta are o carieră artistică impresionantă și o poveste de viață pe măsură. Maestrul teatrului românesc cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă și continuă să joace cu aceeași energie debordantă. Iată care este cea mai mare frică a îndrăgitului actor.

Florin Piersic a ajuns la o venerabilă vârstă, dar este mereu la înălțime

Florin Piersic a scris o adevărată pagină de istorie în lumea teatrului românesc. Acesta are o carieră uluitoare și se bucură de aprecierea publicului autohton. La vârsta de 86 de ani, artistul face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Actorul este mereu la înălțime și uimește cu memoria fantastică, dar și cu energia sa.

Florin Piersic a dezvăluit cum reușește să aibă o memorie ageră la vârsta sa și un spirit tânăr în pofida problemelor de sănătate.

,,Nu fac nimica. Eu cred că toată chestia asta este din gene, de la părinți. Aşa a fost mama mea, tatăl meu, am moștenit probabil de la ei, ceva. Arăt ca un om oarecare. Sigur că m-am schimbat. Toţi îmbătrânim, dar nu îmi e drag să stau să mă uit în oglindă că am mai îmbătrânit. Mă aranjez, recunosc.

Eu, de exemplu, nu conduc maşina şi aud radio sau o casetă. Nu domne’! Eu spun poezie sau momente din roluri ale mele. Monolog din Dulcea Pasăre din Orfeu în Infern, momente din spectacole care m-au marcat pe mine. Spun monoloage. Beligan mi-a spus că asta este o gimnastică a minţii. Eu am căutat mereu poezii pe care nu le-a auzit nimeni şi ele m-au tot îmbogățit şi eu nu vreau să le pierd.”, a mărturisit marele actor.

În prezent, Florin Piersic se bucură din plin de viață și de admirația publicului. Acesta continuă să joace și în prezent pe marile scene de la noi din țară. Un alt artist celebru care nu ține cont de vârstă este Adrian Enache. Acesta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și cucerește publicul cu glumele sale savuroase.

Și Florin Busuioc se menține tânăr și se bucură de viață. Acesta și-a păstrat optimismul care l-a consacrat în pofida problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Ce spune celebrul actor despre cea mai mare frică a sa

Florin Piersic și-a obișnuit fanii să fie mereu în formă și energic. Cu toate acestea, marele actor a dezvăluit recent care este cea mai mare temere a sa.

„Am fost de 46 de ori la Mormântul Sfânt, la Ierusalim. Da, îmi este frică de moarte. Știu că așa trebuie să fie, dar nu vreau. Cum aș vrea să-și amintească oamenii de mine după o sută de ani? N-o să-și mai aducă aminte nici de ei, darămite de mine. Uiți și după două zile ce faci, se uită tot.”, a declarat acesta.

La vârsta de 86 de ani, Florin Piersic se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Marele actor are o carieră artistică impresionantă și o poveste de viață demnă de ecranizare.

Adauga un comentariu