Cancan ultimă oră

Florin Piersic, cu ochii în lacrimi de Crăciun: „Orice om, la o vârstă, se gândeşte şi ce urmează…”

Publicat: 25 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Piersic cu ochii în lacrimi de Crăciun Orice om la o vârstă se gândeşte şi ce urmează
Florin Piersic a fost invitatul lui Dan Negru, într-un interviu special pentru sărbătorile de iarnă

Dan Negru face Crăciunul, de câțiva ani, cu renumitul actor Florin Piersic. O emisiune pe care mii de români o urmăresc de fiecare dată cu sufletul la gură chiar în Ajun. Telespectatorii s-au delectat cu povestiri emoţionante, dar şi multe întâmplâri amuzante din viaţa celui care a încântat generații. Spre surprinderea multora, marele actor a venit cu o rugăminte adresată celor din echipa de filmare, în timpul interviului.

Florin Piersic a fost invitatul lui Dan Negru, într-un interviu special pentru sărbătorile de iarnă. Celebrul actor a cerut ca un fragment din discuția pe care a avut-o cu realizatorul TV să nu fie tăiat la montaj.

Vorbind despre moarte, cu ochii în lacrimi, Florin Piersic a spus că orice om, la o anumită vârstă se gândește la ceea ce urmează, astfel îşi doreşte ca interviul să nu fie tăiat la montaj.

”Vă rog, nu tăiaţi la montaj chiar tot din ce am povestit. Ştii de ce? Nu o să-ţi placă ce îţi spun. Pentru că nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor, pentru că orice om, la o vârstă, se gândeşte şi ce urmează”, a declarat Florin Piersic în interviul realizat pentru Noaptea de Ajun.

Cât l-au costat pe Dan Negru filmările de Crăciun cu Florin Piersic

Cei doi au filmat într-o locație special amenajată, cu brad împodobit, cu Moș Crăciun, cu mult soare, însă cu Florin Piersic în pantaloni scurți, povestind din peripețiile vieții sale.

Actorul a avut multe de spus, toate în premieră, spre exemplu, întâlnirea cu Picasso, vizitele în Africa de Sud și multe altele. A prezentat, de asemenea, fotografii rare, pe care le-a ”păzit”, cu sfințenie, în albumele sale de o valoare inestimabilă.

Inedită a fost şi echipa de filmare, compusă doar din cameramani din Emirate, dar și costul a fost pe măsură. Nu mai puțin de 6.400 de euro pe zi a plătit Antena pentru cei care s-au ocupat de filmările din locația de vis amenajată special pentru emisiunea lui Dan Negru.

Adauga un comentariu