Cancan ultimă oră

Florin Piersic împlinește astăzi 86 de ani. Ce decizie a luat actorul chiar de ziua lui

Publicat: 27 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Piersic împlinește astăzi 86 de ani. Ce decizie a luat actorul chiar de ziua lui
Actorul s-a întors special din Frankfurt pentru a-și lua adio de la Eugen Albu

Celebrul actor a anunțat că își va petrece ziua de naștere departe de lumina reflectoarelor. Spre deosebire de alți ani, acesta a renunțat la tradiția de a-și petrece ziua de naștere pe scenă. Maestrul s-a retras la cabana sa din zona muntoasă a județului Cluj unde își sărbătorește cea mai specială zi din viața lui alături de familie.

În 2018, de ziua sa, Florin Piersic și-a sărbătorit cei 82 de ani pe scena din Constanța, alături de spectatorii săi. Un mai târziu a repetat gestul, dar de această dată a mers la Cluj, pe scena cinematografului care îi poartă numele. În 2020, pandemia de coronavirus l-a determinat să se retragă din atenția publicului.

În anul 2021, maestrul Florin Piersic a decis să se retragă departe de ochii publicului. Din cauza pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume, actorul a hotărât să-și sărbătorească ziua de naștere departe de lumina reflectoarelor. La fel se va întâmpla și anul acesta.

Unde își sărbătorește Florin Piersic ziua de naștere

În tinerețe, actorul era considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbați din România. Dacă în anii trecuți obișnuia să-și sărbătorească ziua de naștere pe scenă, în acest an, Florin Piersic își petrecez ziua de naștere alături de familia sa.

„El, care a iubit scena atât de mult și încă o mai iubește, va face și anul acesta, de ziua lui, ce a făcut și anul trecut. Se va retrage aproape sigur la cabana sa din zona muntoasă a Clujului. Se stabilește acolo cu câteva zile înainte de data de 27 ianuarie și rămâne cam până la finele lunii. E modul lui probabil de a se apăra de noi, ceilalți. De cei care nu avem întotdeauna răbdarea și tactul necesar de a interacționa cu cei din jur”, a spus o sursă din anturajul său, potrivit playtech.ro.

Florin Piersic împlinește azi 86 de ani

Florin Piersic este apreciat de milioane de români. A jucat în comedie, dramă, tragedie, atât în teatru, cât și în film, iar multe dintre rolurile sale nu au niciodată uitate de români.
Anul trecut, de ziua sa de naștere, Florin Piersic și-a închis telefonul și se pare că recurge la același lucru și anul acesta. În zona muntoasă, semnalul telefonic va fi cel mai probabil foarte slab. În urmă cu un an, actorul și-a explicat gestul retragerii sale printr-o scrisoare emoționantă publicată pe pagina sa de Facebook.

„An de an, televiziunile, presa și mai ales voi, publicul, m-ati sărbătorit, m-ati răsfățat, m-ați aplaudat,. Eu am primit o mare de flori, vorbe minunate și toată iubirea voastră. Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întâlnire. Știți că a devenit aproape o tradiție să îmi petrec ziua de naștere pe scenă, cu voi alături. M-am gândit mult la asta. Și acum vine marele «Dar». Copii, e prea multă tristețe în lume’, a scris maestrul.

Promisiunea făcută de Florin Piersic

La finalul mesajului postat pe rețelele de socializare, Florin Piersic a făcut o promisiune pe care, cel mai probabil nu o va respecta.

„Vă rog să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru. Fiți buni unii cu altii și la anul facem o sărbătorire și pentru 85, și pentru 86 la un loc!”, a spus Florin Piersic.

Chiar și așa, actorul a declarat că se va întâlni cu fanii săi imediat ce pandemia de coronavirus va trece și nu va mai exista niciun risc. Florin Piersic joacă de peste 12 ani într-o piesă cu mare priză la public, regizată de Radu Beligan, „Străini în noapte”, alături de fosta sa colegă de la „Naționalul bucureștean”, Medeea Marinescu.

 

 

 

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu