Cultural

Florin Zamfirescu sare în apărarea lui Rareș Prisăcariu. “Prostul moare de grija altuia…”

Publicat: 16 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Zamfirescu sare în apărarea lui Rareș Prisăcariu. Prostul moare de grija altuia
Florin Zamfirescu a sarit in apararea lui Rares Prisacariu

Rareș Prisacariu este câștigătorul show-ului de talente „Românii au talent”.

A impresionat până la lacrimi publicul și pe cei de acasă, dar au izbucnit și reacții diametral opuse față de numărul oratoric și recitalul său.

Florin Zamfirescu sare în apărarea lui Rareș Prisăcariu

Florin Zamfirescu l-a apărat şi el pe micuţul Rareş Prisăcariu, copilul-minune care a împărţit ţara în două după ce a câştigat Românii au talent.

„Când mă uit și văd aceste aberații, acest copil este minunat, Eu fac parte din acești copii. La 3 ani, le recitam Regina ostrogoţilor, la 7 ani interpretam pe o scenă, la 16 ani am câștigat un premiu național depășindu-l pe Gheorghe Zamfir în 1966, am luat locul 1 pe festival. Cine are griji din astea ar trebui să se îngrijească de sine. Eu îl sfătuiesc doar pe el: Rareș nu asculta pe nimeni, ascultă pe mama ta, du-te pe ulițele pe care le vrei tu, sunt niște oameni răi, sunt oameni nepretintiosi, care nu au făcut nimic în viață. S-au plâns că Nadia Comăneci și-a distrus copilăria. În țara asta nu poți să devii mai mult cu aprobarea unor imbecili, Rareș ești minunat, nu asculta pe nimeni, du-te în drumul tău. Ce grijulii sunt niște nenorociți incapabili care nu au viitor, nu au prezent. Prostul moare de grija altuia. Suntem înconjurați de imbecili cum să îi strici bucuria unui copil minunt, când poți să te bucuri”, a spus Florin Zamfirescu la Punctul culminant.

Actorul a continual și a pus tunurile pe contestatarii micuțului.

„Lăsați-l domnilor să trăiască, să se dezvolte. Știți ce o să fie cu acest copil peste 18 ani? Nu tăiați din rădăcină un copil care se ridica atât de frumos. E o directivă undeva ca românii să nu mai răzbată, că să fie puși cu botul PE LABE, SĂ LI SE VÂNDĂ, SĂ LI SE FURE, și dacă un copil dintre români se ridică și dovedește calități egale cu alte grupuri din Europa, ei au voie, noi nu avem voie. Mulți au norocul de a nu fi români. Noi stăm și ne uităm în gura unui cretin care nu au nici un fel de comparație, ei nu există, sunt 0. Indierent că își dau cu părerea, sunt zero, pentru că sunt distrugători. Să nu iți fie teamă, cum să îi fie rușine când e unic? Ai luat marele premiu, mergi mai departe. Suntem înconjurați de cretini”, a mai spus Florin Zamfirescu la România TV.

Rareş Prisăcariu a câştigat finala „Românii au talent”, sezonul 13, şi marele premiu de 120.000 de euro

Rareş Prisacariu, un băieţel în vârstă de 7 ani, a câştigat finala „Românii au talent”, sezonul 13, de la Pro TV şi marele premiu de 120.000 de euro.

Băieţelul de 7 ani este din Botoşani şi este pasionat de actorie. Locul doi la competiţia difuzată de Pro TV a fost ocupat de Olya şi Valera, doi micuţi dansatori din Ucraina.

Pe poziţia a treia s-a clasat Oleg Spînu, un cântăreţ de 15 ani din Republica Moldova. Premiul de originalitate i-a revenit lui Sandip Brahamin. Dansatorul a plecat acasă cu un cec în valoare de 10.000 de euro.

Adauga un comentariu