Scena artistica din Romania

Florin Zamfirescu și George Burcea sunt în conflict. Replici dure între cei doi

Publicat: 29 dec. 2020
George Burcea si Florin Zamfirescu scandal
Florin Zamfirescu și George Burcea sunt în conflict după mesajul postat de maestrul teatrului romanesc pe contul său de Facebook.

Florin Zamfirescu și George Burcea sunt în conflict după mesajul postat de maestrul teatrului romanesc pe contul său de Facebook. În postarea respectivă, artistul se întreba cine este George Burcea despre care a zis că „joacă prin paturi rol de Casanova”.

Actualul iubit al Vivianei Sposub nu a lăsat lucrurile aşa şi a reacţionat public.

Florin Zamfirescu și George Burcea sunt în conflict

În urmă cu câteva zile Florin Zamfirescu a postat pe contul său de Facebook o postare în care se întreba cine este „actorul George Burcea”.

„Dragilor, cine este actorul George Burcea? Ce roluri a jucat în scurta-i carieră? Joacă prin paturi rol de Casanova? Am căutat pe internet şi nu am găsit niciun actor cu numele ăsta. De ce jigniţi această breaslă? Nu mai aveţi nevoie de ea?”, a notat Florin Zamfirescu.

Fostul soţ al Andreei Bălan nu s-a lăsat mai prejos şi a reacţionat imediat.

„Ziua bună, domnule profesor Florin Zamfirescu și sărbători cu sănătate, liniște și înțelepciune să aveți. Dacă nu mă anunța un coleg de postarea dumneavoastră, nu o vedeam nici în următorii 10 ani – când probabil avea să fie prea târziu pentru unii dintre noi.

Dar ghinionul dvs s-a numit actorul Gigi și implicit eu, «actorul» George Burcea care, domnule profesor, a absolvit chiar la ai dumneavoastră colegi de la IATC/ ATF/UNATC, în perioada în care dumneavoastră vă pregăteați de o pensionare ușoară, domnule.”

George Burcea: „Am şi filmat împreună”

În continuarea mesajului, George Burcea pune paie pe foc în conflictul pe care îl are cu Florin Zamfirescu.

„Să fiu mai exact, se întâmpla în 2015, stimabile, iar de atunci am fãcut și eu ce am putut și să știți că sunt mândru de mine și chiar țin capul sus, nu ca alții de la institut care n-au știut decât să-l vandalizeze, iar mai apoi să-l abandoneze.

Domnule profesor, am și filmat împreună la un moment dat, dar vă înțeleg atât bătrânețea, cât și nepăsarea către colegi sau viitori colegi pe care i-ați antrenat chiar dvs, domnule.

Din păcate, la facultate tronează de mulți ani atât incapacitatea celor care conduc și predau la această instituţie, cât și lipsa de sânge în instalație pe care cu toții ar fi trebuit cumva, cândva… să îl dețină.

Bineînțeles că dacă acești profesori vin plini de frustrare la facultate, vor face fix o bășină cu acești copii, căci am văzut cu propriii ochi cum încrâncenarea colegilor dvs ( profesorii) bătea statutul de tutore pe care aceștia aveau OBLIGAȚIA să și-l asume, căci erau plătiți de stat sau chiar de noi.

Nu aș dori să scriu mult nici despre nepotismul care a tronat zeci de ani, stimabile”, este o parte din mesajul lui George Burcea postat pe Facebook.

Cine este George Burcea

George Burcea este un tânăr actor roman născut pe 15 ianuarie 1988 în Eforie Sud. A absolvit UNATC-ul în anul 2015. Primul rol într-un film l-a avut în anul 2012 în O lună în Thailanda. Alte roluri notabile în filme ar fi Comrade Detective (2017), Prietena mea e mafiotă (2015) şi Say Yes (2018).

În prezent are o relaţie cu Viviana Sposub cu care s-a întâlnit pe platourile de filmare de la „Fermă. Orăşeni vs Săteni”.

Adauga un comentariu