International

Florina Violeta, româncă stabilită în Italia, s-a stins din viață fulgerător la doar 46 de ani. Tragedia a avut loc în Grosseto

Publicat: 21 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florina Violeta româncă stabilită în Italia s-a stins din viață fulgerător la doar 46 de ani. Tragedia a avut loc în Grosseto

Originară din Mioveni, România, Florina Violeta s-a mutat definitiv în Italia în anul 2008. Românca a ajuns la Grosseto, acolo unde a reușit să fie primită în cel mai scurt timp posibil în comunitate, dar și în cel mai bun mod posibil datorită veseliei și dorinței de muncă.

„Ne-am cunoscut cu ceva timp în urmă, dar ea a venit de curând să lucreze la mine. Am căutat-o pentru că știam că este foarte muncitoare și veselă, dar și conștiincioasă în tot ceea ce făcea.

Pe scurt, relația noastră a depășit cea de muncă, transformându-se într-o prietenie frumoasă”, a declarat angajatoarea care până în urmă cu câteva luni a luat-o pe Florentina să lucreze în depozitul companiei sale.

„Într-o zi a venit la birou și mi-a spus că nu se simte bine. Am sfătuit-o să meargă să fie examinată, dar deja în camera de urgență și-au dat seama că boala ei era deja într-o stare foarte avansată”, a mai adăugat aceasta.

Din nefericire aceasta s-a stins din viață la doar 46 de ani, în Italia.

Florina Violeta, româncă stabilită în Italia, s-a stins din viață fulgerător

De asemenea, pe lângă job-ul cu jumătate de normă pe care îl avea, românca în vârstă de 46 de ani a fost foarte activă în domeniul restaurantelor, acolo unde cu entuziasmul și zâmbetul ei a reușit să câștige afecțiunea multor clienți.

„O cunoșteam încă din școala primară și de când era copil a avut întotdeauna mai multă voință decât oricine am cunoscut vreodată”, a declarat Mariana Laura, care astăzi suferă după pierderea prietenei sale, care a fost răpusă de boală în doar șase luni.

Ultima postare de pe profilul de Facebook al Florinei datează din luna august a anului trecut: aceasta a publicat un citat din Hyena Nadia Toffa, prin care își îndemna apropiații să nu amâne momentele frumoase și importante din viață.

„Fă tot ce vrei, dă sărutările pe care simți că vrei să le dai. Și strigă toți acei „mi-e dor de tine” pe care îi ascunzi. Fă-o acum înainte să fie prea târziu. Viața uneori ne dă planurile peste cap și nu ne dă de ales. Prin urmare, evită regretul. Fă-o, acționează, că remușcările ard inima”.

Nu este primul caz în care cetățeni români mor în Italia. Vorbim despre cazuri suspecte de deces. De exemplu, în 2016 o româncă a fost găsită moartă în pensiunea în care lucra. Mai recent, tot în luna ianuarie 2021, o româncă a fost ucisă cu sânge rece de o altă română.

Adauga un comentariu