Sport

Florinel Coman a ratat transferul în Premier League, la Crystal Palace! Englezii vor să transfere un fotbalist de 50 de milioane de euro

Publicat: 13 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florinel Coman a ratat transferul în Premier League la Crystal Palace Englezii vor să transfere un fotbalist de 50 de milioane de euro
Florinel Coman a ratat transferul în Premier League, la Crystal Palace

După câteva săptămâni de tratative duse de la distanță, transferul lui Florinel Coman (22 de ani) în Premier League, la Crystal Palace poate să rămână doar un vis pentru fotbalistul FCSB

Transferul lui Florinel Coman (22 de ani) în Premier League, la Crystal Palace poate să rămână doar un vis pentru fotbalistul FCSB. Formația din Premier League are pe listă un alt fotbalist, Ismaila Sarr (22 de ani) de la retrogradata Watford, iar starul lui Gigi Becali (62 de ani) ar putea rămâne cu buza umflată, deși Giovanni Becali a anunțat că e în negocieri pentru o eventuală trecere a lui „Mbappe de România” în Anglia.

Crystal Palace caută înlocuitor pentru Wilfried Zaha, fotbalist care urmează să plece de la formația de pe Selhurst Park, iar englezii și-au întocmit o listă de fotbaliști care ar putea fi transferați. Pe lista lui Palace se află și Florinel Coman, dar se mai află și Ismaila Sarr, fotbalistul care a impresionat la retrogradata Watford. The Sun scrie că Watford cere 50 de milioane de euro pentru a fi de acord să se despartă de fotbalistul cotat la jumătate din suma cerută, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Transferul lui Florinel Coman în Premier League, în pericol

Astfel, transferul lui Florinel Coman la Crystal Palace este în mare pericol, având în vedere că Ismaila Sarr e deja acomodat cu rigorile și ritmul din Premier League, pe urma sa fiind și alte echipe din Anglia. Florinel Coman a făcut cel mai bun sezon al carierei de până acum la FCSB, iar în total a marcat 15 goluri și a livrat 11 pase de gol în 40 de partide disputate în toate competițiile acestui sezon.

De partea cealaltă, Ismaila Sarr stă mai prost decât Coman din punct de vedere al cifrelor. Senegalezul a marcat de șase ori și a livrat șase assist-uri, dar în 30 de meciuri. Totuși, este o diferență uriașă între campionatul României și Premier League. Atuul lui Sarr în fața lui Coman e experiența deja acumulată în campionatul de top al Regatului Unit, iar faptul că are valoare de Premier League, chiar dacă a retrogradat cu Watford, e susținut de interesul lui Liverpool pentru el.

Încă un fotbalist părăsește Premier League

Un alt fotbalist care ar putea pleca de la Crystal Palace este belgianul Cristian Benteke, în schimbul căruia Roy Hodgson speră să obțină măcar opt milioane de lire. Fostul atacant de la Liverpool a marcat doar șase goluri în ultimele două sezoane de Premier League, iar Palace vrea să scape acum de el și de salariul său uriaș, de 120.000 de lire pe săptămână.
5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman în prezent, potrivit Transfermarkt

Adauga un comentariu