Sport

Formaţia FC Argeş a remizat în meciul cu UTA Arad

Publicat: 11 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Formaţia FC Argeş a remizat în meciul cu UTA Arad
FC Argeş a remizat pe teren propriu cu UTA Arad, scor 1-1, în Liga I

Formaţia FC Argeş a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat, vineri, pe teren propriu, în compania echipei UTA Arad, în etapa a treia a Ligii I. Pentru FC Argeş a punctat Malele ’76, iar pentru UTA a înscris Bustea ’10.

FC Argeş: Croitoru – Tofan, Leca, Turda, Şerbănică – I. Şerban (Panait ’71), D. Meza Colli, Honciu (Deac ’70) – Grecu, N’Diaye (Malele ’70), Mirică (Năstăsie ‘2/ Muşat ’80). Antrenor: Ionuţ Badea

UTA Arad: H. Moldovan – Bustea (Tomozei ’19), Benga, F. Ilie (Erico Da Silva ’80), Roumpoulaku – Tescan (Rusu ’80), N. Roşu, A. Albu, Buhăcianu (Ursu ’69) – C. Rus (Ioniţă ’69), I. Hora. Antrenor: Laszlo Balint

Arbitri: Florin Andrei – Vasile Marinescu, Ferencz Tunyogi – George Cătălin Găman

Observator: Irina Mîrţ

În luna iulie, CS Mioveni a învins formaţia FC Argeş cu scorul de 3-2

Formaţia FC Argeş a pierdut, cu scorul de 2-3, meciul susţinut pe teren propriu, în compania echipei CS Mioveni, restanţă din etapa a doua a play-off-ului ligii secunde. Pentru FC Argeş au marcat Năstăsie ’32 şi Popescu ’40, iar pentru CS Mioveni au punctat Alexe ’11, Rădescu ’69 şi Anghelina ’89. Partida ar fi trebuit să aibă loc iniţial la 14 iulie, dar a fost amânată după înregistrarea unui caz de contaminare cu coronavirus la FC Argeş.

Scandal monstru în Liga 2! FC Argeș amenință că se retrage din play-off, din cauza Rapidului

Oficialii echipei Campionii FC Argeș amenință că se vor retrage din play-off-ul pentru promovarea în Liga 1, dacă FRF nu va sancționa FC Rapid. Turris-Oltul Turnu Măgurele și UTA ar fi anunțat că susțin reclamația celor de la Campionii FC Argeș, astfel că așteaptă ca FRF să ia măsuri împotriva Rapidului.

În spațiul public au apărut imagini cu jucătorii Rapidului care s-ar antrena la grămadă, nu în grupuri de câte patru, iar celelalte echipe din Liga 2 au reacționat dur.

Din informațiile Digi Sport, oficialii echipei Campionii FC Argeș amenință că se vor retrage din play-off-ul pentru promovarea în Liga 1, dacă FRF nu va sancționa FC Rapid. Piteștenii sunt revoltați că o echipă s-ar antrena în efectiv complet și nu ar respecta protocolul MTS, astfel că amenință cu retragerea din play-off.
Dacă un club nu respectă protocolul, este amendat în primă fază. Dacă abaterea se repetă, echipa respectivă riscă să fie exclusă din play-off.

Turris și UTA susțin FC Argeș și așteaptă ca Rapidul să fie sancționat

Turris-Oltul Turnu Măgurele și UTA ar fi anunțat că susțin reclamația celor de la Campionii FC Argeș, astfel că așteaptă ca FRF să ia măsuri împotriva Rapidului.
Oficialul rapidist Ovidiu Burcă răspunde acuzațiilor aduse de echipele din play-off-ul Ligii 2, cum că giuleștenii s-ar fi antrenat la grămadă și nu în grupuri mai mici, așa cum prevede protocolul MTS.
Burcă a explicat ce a stat, de fapt, în spatele pozelor apărute în spațiul public cu jucătorii rapidiști în grupuri mai mari lângă terenul de antrenament.

Jucătorii vin în mașini personale de la hotel pentru a nu încălca protocolul

„Cred că au emis niște judecăți false urmărind o imagine făcută dintr-un bloc de lângă terenul nostru de antrenament. Este un moment în care patru jucători care termină o sesiune de antrenament ies de pe teren și se suprapun cu ceilalți patru care veneau să facă antrenament.
Vă asigur că nu s-au făcut antrenamente cu mai mult de patru jucători. Din păcate, aplicarea normelor de care noi am încercat să ținem cont mai are și câteva scăpări. Avem un singur teren de antrenament, parcarea este undeva la 300 de metri distanță de teren.
Jucătorii vin în mașini personale de la hotel tocmai pentru a nu încălca protocolul. Este doar un moment, vă asigur că nimeni nu a încălcat niciun protocol. Echipa este cantonată într-un hotel închiriat doar pentru echipa Rapid”, a spus Burcă, pentru Digi Sport.

Adauga un comentariu