Cancan

Formele ei sunt de invidiat, dar are interdicție în restaurante! Povestea tinerei cu siluetă de zeiță 

Publicat: 05 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Formele ei sunt de invidiat dar are interdicție în restaurante Povestea tinerei cu siluetă de zeiță 
Becky Holt este una din cele mai tatuate femei din lume

Becky Holt are 35 de ani și este din Marea Britanie, iar atunci când merge în vacanțe se pregătește să fie judecată aspru de oameni. De ce? Pentru că „arată de parcă ar face parte dintr-o grupare mafiotă”. Tânăra a povestit, într-un interviu acordat publicației The Sun, că i s-a întâmplat de nenumărate ori să fie pur și simplu dată afară din restarante pe motiv că este tatuată din cap până în picioare.

„Am constatat cu stupoare că nu sunt binevenită atunci când plec în alte țări. Am fost recent în Turcia, iar eu și prietenul meu am mers la un bar. Amândoi avem tatuaje pe față. Locul respectiv era gol, dar ni s-a spus că nu avem voie să intrăm pentru că e plin. Am fost în Texas și New York și am pățit la fel. Oamenii cred că suntem mafioți, ni se întâmplă des asta”, a spus Becky.

Povestea tinerei cu siluetă de zeiță – Becky Holt

Cunoscută ca fiind cea mai tatuată femeie din Marea Britanie, Becky pare afectată de mentalitatea anumitor persoane, care nu înțeleg arta tatuajelor. Familia și prietenii ei nu o judecă, ba chiar îi iubesc tatuajele, la fel ca cei care o urmăresc în mediul online. Există și „cârcotași”, spune ea, care o critică dur și îi spun că s-a dus mult prea departe cu însemnările pe corp și că ar trebui să se oprească.

„E corpul meu. E viața mea, așa că fac ce vreau! Eu am luat aceste decizii și am făcut aceste alegeri. Nu mă interesează dacă alții nu au tatuaje, așa că de ce îi deranjează pe mulți că eu am? E treaba mea!”, a spus tântăra din marea Britanie pentru sursa menționată mai sus.

Ce modele de tatuaje sunt în vogă pentru mamă-fiică

În ultima vreme, se întâmplă tot mai des ca mama și fiica să își facă un tatuaj „comun”. Ce fel de tatuaje pentru mame și fiice ne putem face? Suntem limitați doar de propria noastră imaginație… și priceperea artistului tatuator.

O primă idee foarte populară este fraza împărțită în două. Dacă mama și fiica își vor tatua cele două jumătăți, fraza va fi completă doar când cele două vor fi împreună. Alege o frază care să descrie relația pe care o ai cu mama sau cu fiica ta. Poate fi un pasaj dintr-o carte, un citat, un vers dintr-o melodie ș.a

Dacă nu sunteți amatoare de citate, puteți opta pentru un design incomplet, tot împărțit în jumătate sau care se completează pe mâna celeilalte persoane, ca de exemplu o ghirlandă de flori multicolore.

La fel de frumoase sunt și design-urile complementare. Un astfel de model potrivit pentru mamă și fiică este luna și soarele. Acestea sunt două fețe ale aceleiași monede, deoarece una prezidează ziua, în timp ce cealaltă prezidează noaptea, Tatuajul va arăta minunat, indiferent dacă alegi unul mai simplu sau cu tente esoterice.

Un alt exemplu de design incomplet este cel în care mama își tatuează o cușcă deschisă, în timp ce fiica alege o pasăre în zbor. Acest tatuaj exprimă faptul că vine un moment în care trebuie să o lăsăm pe fiica noastră să zboare, să-și găsească propriul drum…  O semnificație tristă, dar frumoasă totodată.

Adauga un comentariu