Idei de tatuaj pentru mamă și fiică. Dragostea pentru familie, cel mai frumos motiv pentru a te tatua

28 dec. 2021, 20:34 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Fun

Care sunt cele mai frumoase modele de tatuaj pentru mamă și fiică? Frazele împărțite în două, inimile simple sau modelul de pe mâna mamei care se completează pe a fiicei sunt doar câteva exemple. Pentru un tatuaj unic, alege un desen pe care l-a realizat fiica ta când era mică. Dacă nu sunteți sigure cu privire la model, puteți încerca mai întâi un tatuaj temporar.

Există o mulțime de motive pentru care decidem să ne facem un tatuaj. Dragostea pe care o simțim pentru un membru al familiei sau pentru o persoană apropiată este, fără doar și poate, unul dintre cele mai frumoase motive pentru care am alege să trecem pragul unui salon de tatuat. De exemplu, tinerii părinți își pot tatua chipul fiului/fiicei, numele acestuia, data nașterii sau chiar un desen realizat de micuț la grădiniță sau școală

Modele de tatuaj mamă-fiică

În ultima vreme, se întâmplă tot mai des ca mama și fiica să își facă un tatuaj „comun”. Ce fel de tatuaje pentru mame și fiice ne putem face? Suntem limitați doar de propria noastră imaginație… și priceperea artistului tatuator.

O primă idee foarte populară este fraza împărțită în două. Dacă mama și fiica își vor tatua cele două jumătăți, fraza va fi completă doar când cele două vor fi împreună. Alege o frază care să descrie relația pe care o ai cu mama sau cu fiica ta. Poate fi un pasaj dintr-o carte, un citat, un vers dintr-o melodie ș.a

Dacă nu sunteți amatoare de citate, puteți opta pentru un design incomplet, tot împărțit în jumătate sau care se completează pe mâna celeilalte persoane, ca de exemplu o ghirlandă de flori multicolore.

La fel de frumoase sunt și design-urile complementare. Un astfel de model potrivit pentru mamă și fiică este luna și soarele. Acestea sunt două fețe ale aceleiași monede, deoarece una prezidează ziua, în timp ce cealaltă prezidează noaptea, Tatuajul va arăta minunat, indiferent dacă alegi unul mai simplu sau cu tente esoterice.

Un alt exemplu de design incomplet este cel în care mama își tatuează o cușcă deschisă, în timp ce fiica alege o pasăre în zbor. Acest tatuaj exprimă faptul că vine un moment în care trebuie să o lăsăm pe fiica noastră să zboare, să-și găsească propriul drum…  O semnificație tristă, dar frumoasă totodată.

Desenele copiilor, o idee de tatuaj unic

Tatuajele pereche sunt o metodă de a ne aminti mereu de dragostea ce i-o purtăm mamei sau fiicei noastre, și un mod de a fi lua mereu acea persoană cu noi, oriunde ne-ar purta viața. Dacă dorești un tatuaj mai unic,  alege un desen realizat de fiica ta. O altă opțiune ar fi să alegi un desen realizat chiar de tine, atunci când erai mică și care ilustrează cum vedeai familia pe atunci.

Un alt model de tatuaj superb este pasărea flamingo. Aceste păsări superbe au penele colorate în tonuri de roz, care arată bine pe piele. De asemenea, simbolismul lor este foarte potrivit pentru un tatuaj comun între mamă și fiică.

Dacă preferi tatuajele mici și simple, optează pentru o inimă de culoare roșie (plasată pe deget, de exemplu) care simbolizează sentimentele de afecțiune pe care le ai pentru mama sau fiica ta. Pentru un design mai deosebit, adaugă și două păsări de-o parte și de alta a inimii. Pentru diversitate, mama poate alege să coloreze și interiorul inimii, iar fiica să îl lase gol… sau invers.

La rândul lor, clasicele tatuaje cu inimă pe care scrie “mama” pot fi transformate în tatuaje pereche.  Alege ca inima să fie albastră, decorată de trandafiri roșii.

Nu în ultimul rând, o idee superbă pentru orice mamă și fiică sunt tatuajele cu barcă și ancoră. Ele pot semnifica faptul că mama sau fiica este lucrul care te ține la suprafață, indiferent de problemele vieții.

Așadar, printr-un tatuaj mamă-fiică ne putem exprima dragostea pentru mama sau fiica noastră și o facem să fie cu adevărat eternă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *