Local

Fosta șefă a Fiscului ieșean a pierdut procesul intentat Băncii Transilvania. Sorina Eliza Marin cerea daune morale după o eroare (EXCLUSIV)

Publicat: 04 iun. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Fosta șefă a Fiscului ieșean a pierdut procesul intentat Băncii Transilvania. Sorina Eliza Marin cerea daune morale după o eroare EXCLUSIV
Fosta șefă a Fiscului ieșean a pierdut procesul intentat Băncii Transilvania

Sorina Eliza Marin, fosta șefă a Fiscului ieșean, a pierdut procesul intentat Băncii Transilvania. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au respins ieri acțiunea formulată de Sorina Marin. Aceasta dăduse în judecată instituția bancară amintită, solicitând și daune morale.

Sorina Eliza Marin, fosta șefă a Fiscului ieșean, a pierdut procesul intentat Băncii Transilvania. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au respins ieri acțiunea depusă de Sorina Marin. Ea dăduse în judecată instituția bancară, solicitând și daune morale.

„Instanța respinge cererea formulată de reclamanta Sorina Eliza Marin, în contradictoriu cu pârâta Banca Transilvania SA”, au afirmat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Banca Transilvania a câștigat primul episod al procesului cu fosta șefă a Fiscului ieșean

Procesul intentat de Sorina Eliza Marin instituției bancare a început pe data de 8 ianuarie 2021. Fosta șefă a Fiscului ieșean a dat în judecată Banca Transilvania, solicitând daune morale în urma unei erori care ar fi fost comisă de instituția financiară. Ieșeanca le cerea magistraților să oblige banca amintită la plata unor daune morale în valoare de 10.000 de lei. Femeia susține că banca i-ar fi creat un prejudiciu prin divulgarea datelor sale cu caracter personal către o altă persoană.

Marin a dat în judecată Banca Transilvania după ce a fost contactată pe rețeaua de socializare Facebook.

„Am încheiat cu Banca Transilvania un contract de credit cu card Visa Gold/Mastercard Forte, contract pe baza căruia a fost deschis un cont bancar. Pe 11 septembrie 2020, am fost contactată pe aplicația Facebook Messenger de C.C., care m-a informat că a primit prin intermediul Poștei o serie de acte care îmi aparțineau și pe care mi le-a transmis prin câteva poze. Am constatat că banca a transmis către domnul respectiv o notificare ce îmi era destinată mie și în cuprinsul căreia se indicau datele mele cu caracter personal, datele legate de contractul de cont curent, informații cu privire la sumele total creditate și ratele restante ce nu au fost achitate la termen, precum și copii după contractele încheiate cu banca”, a subliniat Sorina Eliza Marin în cererea adresată instanței.

Sorina Eliza Marin se consideră prejudiciată

Fosta șefă a Fiscului ieșean a adăugat că, în opinia ei, reprezentanții Băncii Transilvania ar fi comis o faptă ilicită.

„Această faptă ilicită constă în neglijența flagrantă a organelor pârâtei în gestionarea datelor mele cu caracter personal, ce a dus la divulgarea acestora către terțe persoane, fără autorizarea mea”, a opinat Sorina Eliza Marin.

Pe de altă parte, reprezentanții Băncii Transilvania le-au transmis în trecut reporterilor cotidianului BZI că nu vor să comenteze.

„Subiectul la care vă referiți este obiectul unui dosar aflat pe rolul Judecătoriei Iași. Pentru a nu aduce nicio atingere actului de Justiție, BT înțelege să se abțină de la orice comentariu public, până la pronunțarea unei soluții definitive de către instanța învestită cu soluționarea dosarului, urmând să ne conformăm eventualelor măsuri care vor fi dispuse în cauză”, au arătat reprezentanții Băncii Transilvania.

Acum, fosta șefă a Fiscului ieșean a pierdut procesul intentat instituției bancare.

Comentarii
  • Sorina Marin e o cwrva ca multe altele din finante care i-a supt cucul lui Grigoriu si asa a putut ajunge mare sefa la Bucuresti!!!

  • Are dreptate femeia. Ia fa-ti contract la Eon si ai sa vezi cate firme te suna ca sa te imbarlige sa faci inspectia cu ei. De unde au numarul si date din contract..?

Adauga un comentariu