Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fostul fotbalist Cristi Tănase, cunoscut drept Dodel, a depus actele de divorț. Soția lui a cerut ordin de protecție

Fostul fotbalist Cristi Tănase, cunoscut drept Dodel, a depus actele de divorț. Soția lui a cerut ordin de protecție

14 mai 2024, 23:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Fostul fotbalist Cristi Tănase, cunoscut drept Dodel, a depus actele de divorț după ce soția lui a cerut ordin de protecție.

Magistraţii au stabilit că fostul fotbalist nu mai are voie să se aproapie de ea şi de fiica lui timp de un an de zile. Cei doi s-au căsătorit în octombrie anul trecut.

Bărbatul a depus actele de divorț și vrea să-și vadă fiica, deși nu are voie să se apropie de cea mică și nici de mama ei timp de 12 luni, scrie antena3.ro.

În vârstă de 36 de ani, Cristi Tănase a jucat în România la FC Argeș, FCSB, echipă cu care a şi devenit campion naţional, dar și Academica Clinceni. Acesta a evoluat și în străinătate la echipe precum Tianjin Teda, Sivasspor, Karabukspor și Giresunspor.

Fostul fotbalist din Piteşti, şi fost căpitan al celor de la FCSB, a fost convocat și în 41 de meciuri pentru echipa națională a României, pentru care a marcat de șase ori.

Ce a făcut Cristi Tănase cu câteva ore înainte de a fi găsit sângerând și fără un dinte

În luna februarie a acestui an fostul sportiv a fost filmat plin de sânge, pe preşul din faţa uşii apartamentului în care locuia.

Imaginile cu fostul campion de la FCSB, surprins în timp ce stătea pe jos pe holul unui bloc, lipit de o ușă, cu un dinte din față spart, sângerând, au iscat foarte multe comentarii.

„Îmi pare așa de rău, pentru că i-am cunoscut familia, i-am cunoscut mama. Ne-a ajutat la FC Argeș, eu am vrut să-i mai prelungesc contractul cu un an, pentru că ne mai putea ajuta”, a spus Jean Vlădoiu.

„Noi am jucat cu el tenis înainte de evenimentul respectiv. Sigur că mai sunt momente în viața unui om în care te mai rătăcești puțin, ai nevoie de prieteni apropiați. Probabil că prietenii pe care i-a avut până acum s-au îndepărtat. Mai sunt și astfel de seri, astfel de căderi. El este un copil extraordinar”, a spus Vlădoiu, prezent în studioul emisiunii Liga Digi Sport.

Tănase a explicat că se afla sub influența băuturilor alcoolice

Tănase a explicat că se afla sub influența băuturilor alcoolice și că dintele pur și simplu i-a căzut, fără să fie lovit de cineva.

Fostul fotbalist a mai transmis că aștepta ca soția sa să-i deschidă ușa, în momentul în care a fost filmat. Adina Maria, partenera lui Cristi Tănase, este însărcinată și-i va dărui lui ”Dodel” primul copil. Aceasta este make-up artist și e pasionată de antrenamentele la sala de forță.

„Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea.

Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem…

Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția?”, a transmis Tănase, potrivit gsp.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *