Sport

Fostul fotbalist ieșean Daniel Pancu explică decizia surprinzătoare de a reveni la Rapid ca președinte și nu ca antrenor

Publicat: 26 mai 2020
Daniel Pancu
Antrenorul Politehnica Iași, Daniel Pancu,

Ieșeanul Daniel Pancu a cedat insistențelor rapidiștilor și a revenit la Rapid, ca președinte, dar asta nu înseamnă că a renunțat la antrenorat.

Daniel Pancu a cedat insistențelor rapidiștilor și a revenit la Rapid, ca președinte, dar asta nu înseamnă că a renunțat la antrenorat. De altfel, este motivul care l-a făcut să ezite cel mai mult.
Faptul că mulți vor crede despre el că nu știe ce vrea să facă în continuare după ce a antrenat și a promovat Rapidul din liga a 3-a în Liga a 2-a l-a determinat să întoarcă subiectul pe toate fețele.
Dar dragostea față de Rapid l-a făcut să cedeze și să nu se mai gândească la reacții, lucru lăudat de cei mai mulți dintre suporterii echipei.

Daniel Pancu a explicat de ce s-a întors președinte la Rapid

„E greu să explic, probabil că mulți nu apreciază decizia mea, dar la mijloc este vorba despre Rapid, iar aici nu toate au logică. Uneori e vorba despre suflet și atât! Este echipa pentru care am făcut multe sacrificii de-a lungul carierei, dar echipa care mi-a oferit atâtea și de care sunt atât de legat afectiv.
Este un moment atât de important pentru viitorul acestui club, pentru suporterii ei încât am decis să trec peste orgoliu și să dau o mână de ajutor.
Giuleștiul trebuie să intre în Liga 1 și dacă prezența mea ajută în vreun fel nu am putut să stau deoparte. După jucarea play-off-ului și, sper, promovarea noastră voi lua o decizie. N-am semnat nimic pentru că nu este nevoie de așa ceva între Pancu și Rapid. Dacă pot, ajut!”, a declarat Daniel Pancu.

Adauga un comentariu