Cancan ultimă oră

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu face dezvăluiri șocante: „Din aprilie începea să facă puseuri de tensiune”

Publicat: 12 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Artistul Benone Sinulescu a fost dus la spital zilele acestea, deoarece se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. După ce s-a aflat că starea lui de sănătate ar fi una gravă, soția lui, Elena Sinulescu, a dorit să demonteze fake news-ul apărut în spațiul public. Într-o emisiune de televiziune, fostul impresar, Ionuț Pavel, dar și prof. Anton Hadăr au făcut o serie de declarații despre starea de sănătate a maestrului.

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, Ionuț Pavel, a făcut o serie de declarații la televizor în cursul acestei zile. Nea Beni ar fi ajuns în stare gravă la spital, potrivit relatărilor bărbatului, existând persoane în ”tabere” diferite: unele persoane au spus că ar fi ajuns inconștient, altele ar fi spus că era conștient în momentul în care a ajuns pe mâinile medicilor. Bărbatul a ținut să povestească telespectatorilor ce s-ar fi întâmplat în perioada aceasta cu maestrul Benone Sinulescu.

”Într-un anumit moment era cineva care posta pentru dânsul, era mai puțin împrietenit cu Facebook-ul, posta acele poze (n.r. referitoare la pozele cu agricultura). Eu am aflat vineri, nu joi. M-a sunat Traian Ilea să îmi spună că maestrul a căzut și a fost internat într-o clinică de îngrijiri paleative de lângă Arad. Mi s-a spus ca era în pat, sedat, cu pamperși pe el. Când cineva cade, trebuie dus la urgență. Din aprilie începea sa facă puseuri de tensiune.

Am luat legătura cu toți prietenii pe care îi știam, se făcuse târziu. A doua zi de dimineață l-am sunat pe nepotul lui, nu mi-a dat nicio informație.

Ajungând prin cineva din Arad la una din persoanele din clinică, am aflat că nu era așa bine și familia se pregătea de înmormântare. Am luat hotărârea împreună cu un grup de prieteni, fiind vorba și de preot și de Traian Ilea și Valeria, să ies cu un material către presă. (…) La 15.55 a fost dus la unitatea de primiri urgențe”, a povestit bărbatul la TV.

Fostul impresar: ”Niște informații îmi spun că a ajuns acolo inconștient, altele spun că era conștient”

De asemenea, fostul impresar spune despre soția lui, Elena Sinulescu, că ar fi greșit, dar speră că din dragoste: ”Faptul că dânsul trebuia să ajungă la urgență, ăsta e primul lucru pe care trebuia să îl facă. (…) Niște informații îmi spun că a ajuns acolo inconștient, altele spun că era conștient”.

Anton Hadăr, inginer și prof. universitar, apropiat al artistului Benone Sinulescu, a făcut o serie de declarații.

”Ultima dată când ne-am auzit cred că a fost la începutul lunii mai, l-am căutat mai ales în ziua de naștere. Peste vreo două săptămâni mi-a răspuns soția, doamna Leni, și mi-a spus despre situația în care este. Nu am spus nimănui ceea ce mi-a spus doamna Leni. Maestrul trebuia să meargă pe 16 sau 17 iunie la operație la Timișoara, că maestrul ar avea o problemă de circulație în zona carotidei și care necesită intervenție chirurgicală”, a spus inginer și prof. universitar Anton Hadăr.

Adauga un comentariu