Cancan

Fostul solist al trupei Boombastic trece prin clipe teribile: ”Bunica mea a murit din cauza voastră, nenorociţilor! N-o să vă iert”

Publicat: 27 aug. 2020
Fostul solist al trupei Boombastic trece prin clipe teribile
Fostul solist al trupei Boombastic trece prin clipe teribile. Bunica acestuia a murit la spital

Fostul solist al trupei Boombastic trece prin clipe teribile după ce bunica acestuia s-a stins din viaţa la spital. Gabriel a avut o ieşire nervoasă la adresa autorităţilor şi îi acuză că nu îl lasa să îşi vadă bunica din cauza pandemiei de coronavirus.

Artistul Gabriel, fostul solist al trupei Boombastic, se confruntă cu o problemă în prezent şi a avut o ieşire nervoasă la adresa autorităţilor.

Cântăreţul a fost anunţat de cei de la spital că bunica lui s-a stins din viaţă. Plângând şi foarte nervos, Gabriel Lautaru, solistul ex-Boombastic, a povestit că autorităţile nu îl lasa să îşi vadă bunica din cauza pandemiei de coronavirus.

Fostul solist al trupei Boombastic trece prin clipe teribile

”Nu mi-e frică nici de voi, nici de m… voştri, am să vorbesc liber până n-o să mai puteţi să-mi astupaţi gura, nenorociţilor. Mi-aţi luat bunica şi pentru asta n-o să vă iert, să vedem cum o să-mi închideţi mie gura! Vă bateţi joc de noi, nu ne lăsaţi să intrăm să ne vedem bolnavii, să ne vedem bunicii. Din cauza voastră, bunica mea a murit acolo cu zile. Voi nu sunteţi în toate minţile? Sunteţi demonizaţi cu toţii, aţi înnebunit de tot ţara asta! Voi n-aveţi, mă, bunici? Voi n-aveţi, mă, bătrâni? Îmi cer iertare, dar nu mai pot! Bunică-mea a murit din cauza voastră, nenorociţilor, în 3 zile! Să nu poată să meargă unul s-o vadă, să vorbească cu ea! F… ai d… cu COVID-ul vostru, nu mi-e frică, daţi-mi amendă, măcar cu unul din voi mor de gât!”, a urlat, printre lacrimi, Gabriel Lautaru.

Clipe dramatice pentru Gabriel Lautaru, solistul ex-Boombastic

Solistul ex-Boombastic, Gabriel, a mărturisit că bunica lui se afla internată în spital cu trei zile înainte să moară. Atunci când fusese internată, era perfect lucidă şi nu fusese testată pozitiv cu noul coronavirus. Nimeni nu a avut voie să intre în unitatea sanitară, ci singurul lucru pe care îl putea face era să trimită un pachet. Decesul femeii a fost anunţat foarte târziu. Pe reţelele de socializare, artistul a anunţat că astăzi a avut loc înmormântarea. Trupul femeii a fost depus la capelă cimitirului Ghencea 2 Civil.

A murit soprana Adriana Mestes! A fost găsită moartă în casă

Soprană Adrian Mestes a murit. Aceasta a fost găsită moartă în casă. Cei care au alertat poliţia au fost vecinii ei care nu o mai văzuse de ceva timp. Fosta solista a Operei Naţionale Romane Iaşi a fost găsită fără suflare în locuinţă.

Vecinii i-au alertat pe oamenii legii. Aceştia au considerat, iniţial, că este vorba despre o dispariţie pentru că nu au mai văzut-o de câteva zile pe soprană. Vecinii au solicitat serviciul 112 de Ambulanţă dar şi pe oamenii legii. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au intrat în casa sopranei şi au găsit-o pe aceasta fără suflare. Artistă a fost găsită moartă în locuinţa sa din Bucureşti, unde avea domiciliul de mai mulţi ani.

Încă nu se ştie exact ce a dus la moartea artistei, poliţiştii au deschizând o anchetă la faţa locului, iar Institutul de Medicină Legală va stabili cauza exactă a morţii după efectuarea autopsiei. Fanii şi prietenii apropiaţi i-au adus un ultim omagiu artistei pe reţelele de socializare.

„Drum lin spre corul îngerilor, Adriana Mestes.”, a scris un admirator.

„Bucuria de a-ţi trăi viaţa cu înţelepciune …O calitate care nouă ne aparţine tot mai puţin …”, a scris soprană Adriana Mestes pe reţeaua de socializare, chiar cu trei zile înainte să moară.

„Drum lin, Adriana ! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cu mare durere am aflat vestea că şi tu ai plecat, o să-mi fie dor de sfaturile tale, de optimismul tău. Ţi-am simţit lipsa în ultimele zile, credeam că ţi-ai acordat câteva zile doar pentru tine Şi da, ai plecat pe drumul veşniciei, suflet bun şi frumos! Dumnezeu să te aşeze de-a dreapta Sa, de acum vei cânta în CERURI!”, este mesajul unei apropiate.

Adauga un comentariu