Cancan ultimă oră

Fostul soț al Andei Adam, îndrăgostit până peste cap de Loredana Chivu! Sorin Nicolescu are gânduri serioase în ceea ce privește viitorul alături de blondină: „Pentru totdeauna”

Publicat: 24 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fostul soț al Andei Adam îndrăgostit până peste cap de Loredana Chivu Sorin Nicolescu are gânduri serioase în ceea ce privește viitorul alături de blondină Pentru totdeauna
Sorin Nicolescu a surprins pe toată lumea cu planurile de viitor pe care le are în privința relației sale cu Loredana Chivu

Fostul soț al Andei Adam a vorbit pentru prima dată despre relația cu Loredana Chivu.

Bomba momentului în showbiz este relația amoroasă pe care Loredana Chivu o are cu Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam. La scurt timp după ce fosta asistentă TV a confirmat că se iubește cu tatăl fiicei celebrei cântărețe, și Sorin a vorbit despre povestea de iubire dintre el și blondină.

Sorin Nicolescu, fericit în brațele Loredanei Chivu

Fostul soț al Andei Adam a făcut câteva declarații inedite despre Loredana Chivu, mărturisind că într-adevăr, ea este noua lui iubită.

Sorin Nicolescu s-a declarat foarte fericit alături de fosta asistentă TV și a povestit că blondina a adus multă bucurie în viața lui.

„Nu este vorba că mi-a redat zâmbetul, dar într-adevăr avem o relație și asta mă face fericit! Cel mai fericit! Ne cunoaștem de mult, dar ne-am întâlnit în urmă cu ceva timp și am început să ne apropiem din ce în ce mai tare unul de celălalt”, a declarat Sorin Nicolescu, conform Fanatik.ro.

Mai mult, Sorin Nicolescu a surprins pe toată lumea cu planurile de viitor pe care le are în privința relației sale cu Loredana Chivu. Bărbatul a dezvăluit că are gânduri serioase în ceea ce o privește pe fosta asistentă TV. A povestit că vrea să se mute cu ea dar și să o aibă alături de el pentru tot restul vieții.

„Da, vreau să se mute cu mine și îmi doresc să facă parte din viața mea pentru totdeauna!”, a mai dezvăluit fostul soț al Andei Adam.

Loredana Chivu, despre relația cu fostul soț al Andei Adam

Fosta asistentă TV a fost cea care a vorbit prima dată despre legătura amoroasă dintre ea și fostul soț al Andei Adam.

Loredana Chivu a dezvăluit că ea și Sorin Nicolescu sunt împreună de câteva luni și că totul merge ca pe roate între ei.

Blondina a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului soț al Andei Adam, mărturisind că Sorin a cucerit-o cu numeroasele sale calități. Mai mult, fosta asistentă TV îl consideră bărbatul perfect pe Sorin Nicolescu și crede că Divinitatea l-a trimis în viața ei, exact când trebuia.

„Eu nu am ținut niciun secret, dar nici nu am vrut să ies în față cu relația mea. Nu m-a întrebat nimeni dacă am sau nu relație.

Suntem de câteva luni. Ne știam de la evenimente, dar nu l-aș fi văzut așa. Este un bărbat foarte atent, grijuliu, iar asta a fost cel mai important pentru mine. Este foarte educat și este fix ceea ce aveam nevoie. Este un bărbat romantic, foarte educat. Înainte să ne vedem am vorbit multe nopți și am ajuns aici. Eu cred că este un om trimis de Dumnezeu către mine și cu asta am spus tot. Este perfecțiunea pentru mine și pentru ceea ce consider eu.

Mă simt mult mai matură și stăpână pe deciziile mele și am multe lecții de viață în spate. Consider că am ales mult mai bine”, a spus Loredana Chivu în cadrul unei emisiuni TV.

Adauga un comentariu