Local

Fotbalist ieșean, acuzat că și-a sechestrat iubita! Tânărul, trimis în judecată de procurori pentru lipsire de libertate și distrugere! FOTO/VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 25 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fotbalist ieșean acuzat că și-a sechestrat iubita Tânărul trimis în judecată de procurori pentru lipsire de libertate și distrugere FOTOVIDEO Exclusiv
Procurorii l-au trimis în judecată pe fotbalistul ieșean Andu Marian Moisi, acuzându-l că și-a sechestrat iubita și i-a distrus unele bunuri

Un fotbalist ieșean este acuzat că și-a sechestrat iubita! Tânărul a fost trimis în judecată de procurori pentru lipsire de libertate și distrugere! Acum, Andu Marian Moisi va fi nevoit să dea explicații în instanță după un incident de pomină

Fotbalist ieșean, acuzat că și-a sechestrat iubita! Tânărul, trimis în judecată de procurori

Un fotbalist ieșean  este acuzat că și-a sechestrat iubita! Tânărul a fost trimis în judecată de procurori pentru lipsire de libertate și distrugere! Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus ieri trimiterea în fața instanței a lui Andu Marian Moisi, sub acuzațiile amintite. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Andu Marian Moisi a ajuns în atenția procurorilor într-un acces de furie

Fotbalistul ieșean Andu Marian Moisi (23 de ani) a ajuns în vizorul anchetatorilor după un incident care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Astfel, la mijlocul lunii trecute, anchetatorii l-au reținut pe fotbalist pentru 24 de ore, după incidentul respectiv.  Autoritățile au fost alertate la data respectivă de o tânără, printr-un telefon la numărul unic de urgențe 112. Oana H. le-a povestit oamenilor legii că ar fi fost sechestrată de către fotbalistul ieșean. Mai mult, aceasta a relatat că tânărul de 23 de ani i-ar fi distrus mai multe bunuri. Astfel, tânăra li s-a plâns polițiștilor că individul i-ar fi distrus laptop-ul și telefonul mobil, într-un acces de furie.

Acuzat că și-a sechestrat iubita și i-a distrus bunurile

Sesizarea la Poliție a fost făcută de tânără pe 10 iunie 2020. Asta, după ce fotbalistul a avut mai multe discuții aprinse cu fosta sa iubită. Așadar, polițiștii din cadrul Secției VI au fost sesizați de tânără despre faptul că fostul său iubit, adică Andu Marian Moisi, ar fi sechestrat-o și i-ar fi distrus telefonul și laptopul. Mai mult decât atât, tânăra le-a spus polițiștilor că Moisi i-ar fi luat un card și o sumă de bani. Cearta între cei doi ar fi avut loc pe 6 iunie.

„Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și lipsire ilegală de libertate. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a afirmat atunci Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.
Ulterior, Andu Marian Moisi a fost prezentat în fața judecătorilor, iar aceștia l-au plasat sub control judiciar pentru 30 de zile.

Fotbalistul a trecut și pe la Politehnica Iași

În prezent, Andu Marian Moisi este fotbalist în Liga a III-a, la echipa Aerostar Bacău. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a ajuns în luna ianuarie a acestui an la gruparea băcăuană. De altfel, fotbalistul ieșean era văzut ca unul dintre jucătorii care poate pune umărul la promovarea echipei în Liga a II-a.
Andu Marian Moisi este un fundaș central care a debutat la Politehnica Iași la sfârșitul sezonului 2014/2015. A urmat un împrumut în liga secundă, la Bucovina Pojorâta și, în sezonul următor, a reușit promovarea alături de Știința Miroslava. Revenit în Copou, Andu Marian Moisi a semnat un contract valabil pentru 3 ani. Dar Moisi nu a reușit să impresioneze prin evoluțiile sale, fiind din nou împrumutat din nou de Politehnica Iași. Moisi a ajuns din nou la Miroslava, echipă la care a fost unul dintre titulari.

În 2018, Andu Moisi a fost lăsat să plece liber de contract la Național Sebiș, echipă pentru care a jucat până anul trecut, când a ajuns la Târgu Neamț.
Acum, tânărul ieșean va trebui să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că și-a sechestrat iubita.

Adauga un comentariu