Local

Fotbalistul Andu Moisi a fost reținut pentru 24 de ore, la Iași! Şi-a sechestrat iubita şi i-a distrus mai multe bunuri! (EXCLUSIV) FOTO/ VIDEO/ UPDATE

Publicat: 18 iun. 2020
Fotbalistul Andu Moisi a fost reținut pentru 24 de ore, la Iași! Şi-a sechestrat iubita şi i-a distrus mai multe bunuri! (EXCLUSIV - FOTO/ VIDEO)
Fotbalistul Andu Moisi a fost reținut pentru 24 de ore, la Iași!

Fotbalistul Andu Moisi a fost reținut pentru 24 de ore, la Iași! Şi-a sechestrat iubita şi i-a distrus mai multe bunuri! Andu Moisi, un fotbalist din Iaşi a fost reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a sechestrat iubita şi i-a distrus mai multe bunuri. În urmă cu puţin timp a ajuns la Judecătoria Iaşi cu propunerea de arestare preventivă. Judecătoria Iași a decis cercetarea sub control judiciar a fotbalistului Andu Moisi.

Fotbalistul Andu Moisi a fost reținut pentru 24 de ore, la Iași! A fost una dintre speranțele Politehnicii Iași în urmă cu câțiva ani

UPDATE: Judecătoria Iași a decis cercetarea sub control judiciar a fotbalistului Andu Moisi.

Știre inițială

Fotbalistul Andu Moisi a fost reţinut pentru 24 de ore la Iaşi! Şi-a sechestrat iubita şi i-a distrus mai multe bunuri! Fostul jucător de fotbal de la Politehnica Iași se află în aceste momente la Judecătoria Iași cu propunerea de arestare preventivă. În prezent, Moisi este jucător în Liga a III-a, la echipa Aerostar Bacău. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a ajuns în luna ianuarie a acestui an la gruparea băcăuană. Moisi era văzut ca unul dintre jucătorii care poate pune umărul la promovarea echipei în Liga a II-a.

Andu Moisi este un fundaș central care a debutat la Politehnica la sfârșitul sezonului 2014/2015. A urmat un împrumut în liga secundă, la Bucovina Pojorâta și, sezonul următor a reușit promovarea alături de Știința Miroslava. Revenit în Copou, Andu Moisi a semnat un contract valabil pentru trei ani. Moisi nu a reușit să impresioneze prin evoluțiile sale, fiind din nou împrumutat din nou de Politehnica Iași. Moisi a ajuns din nou la Miroslava, echipă pentru care a fost unul dintre titulari.

În 2018, Andu Moisi a fost lăsat să plece liber de contract la Național Sebiș, echipă pentru care a jucat până anul trecut, când a ajuns la Târgu Neamț.

Și-a bătut soția până i-a rupt maxilarul!

Un alt fotbalist care a avut o atitudine violentă față de persoana iubită este Danielle Thomas. În vârstă de 33 de ani, jucător în Anglia, la Doncaster, și-a bătut soția anul trecut trei zile la rând, până i-a rupt maxilarul și a lăsat-o plină de vânătăi, relatează Daily Mirror.

Thompson, 26 de ani, care a jucat pentru o echipă din liga secundă – York City – a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare în urma atacului brutal care a avut loc la începutul acestui an.

În plus, mai are și un ordin de restricție pe o perioadă de 10 ani, timp în care nu se poate apropia de fosta iubită, pe care a amenințat-o că o va scoate complet goală în stradă.

„Reece m-a bătut în mod constant. M-a lovit și cu ranga din fier, mi-a rupt maxilarul și mi-a spart o oglindă de cap. M-a obligat să ling vopsea. Am crezut de multe ori că o să mor… Mă obliga să stau cu mâinile lângă corp, să nu mă apăr cu mâinile de lovituri”, a povestit Danielle.

Femeia spune că fotbalistul a început să o agreseze în ultimul an de relație, dar bătăile au fost crunte începând cu luna septembrie, când Reece a descoperit o fotografie nud cu ea, făcută în urmă cu un deceniu.

Femeia a plecat de acasă la începutul anului și l-a reclamat la poliție. Recent a fost concediat de la echipă, iar câteva luni mai târziu a primit și condamnarea.
Comentarii
  • Bravo bzi, ziaristi de doi lei, probabil veniti de la tara, ati scris un articol despre acest baiat Andu si ati facut legatura cu un alt fotbalist din Anglia care era acuzat de alte lucruri…. Tu nu esti autor de articole, tu esti copilu care a avut o copilarie nefericita! #jurnalistule!

  • Țiganul tot țigan rămâne. Ca jucător la Poli nu a făcut nimic, i-a dat mingea terminatul de Alibec printre picioare și ne-a dat gol. Panaramă de jucător, taică-său face mare gură pe facebook că antrenorii de la poli nu l-au pus să joace. Ce să joace că era în plus pe teren mereu. E bun doar la liga a4a. Sper ca Cip să nu îl aducă la echipa a2a.

Adauga un comentariu