Cancan

Fotografia pe care Cabral a făcut-o din maşină şi a emoţionat sute de romani

Publicat: 12 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fotografia pe care Cabral a făcut-o din maşină şi a emoţionat sute de romani
Cabral a făcut zilele trecute, în timp ce mergea la serviciu, o fotografie din maşină care a emoţionat sute de români

Îndrăgitul prezentator de la Pro TV a făcut zilele trecute, în timp ce mergea la serviciu, o fotografie din maşină care a emoţionat sute de români. Totul s-a întâmplat într-o intersecţie din Capitală, unde Cabral stătea la semafor şi nu a ratat instantaneul. Imaginea cu pricină a fost urcata pe o reţea de socializare iar sute de internauţi au comentat la postare.

Fotografia pe care Cabral a făcut-o din maşină şi a emoţionat sute de romani

În drum spre serviciu, Cabral a reuşit fotografia cu care a emoţionat sute de fani ai lui, care nu au ezitat să reacţioneze. Este vorba despre o poză cu un tată care munceşte alături de copilul lui la un om de zăpadă.

S-a întâmplat într-o intersecţie din Capitală, unde Cabral stătea la semafor şi nu a ratat instantaneul.

”Mesaj pentru tatăl care muncea pe Aviatorilor acum 10 minute la omul de zăpadă, sub privirile fericite ale copilei: un întreg semafor te privea admirativ şi-ţi făcea poze. Ai mulţi fani, mă număr printre ei! Normalitatea aia frumoasă, caldă, pe care am uitat s-o mai apreciem”, a scris Cabral în dreptul emoţionantei fotografii pe care a urcat-o pe Facebook.

Iar reacţiile au curs. Cu sutele şi în care oamenii, fani ai prezentatorului de la ”Ce spun romanii”, de la Pro TV, au postat, la rândul lor, poze cu părinţi, copii şi oameni de zăpadă.

”Şi un Olaf colorat! Aşa au spus copiii..”, ”Când viaţa îţi dă zăpadă, bucură-te şi construieşte un om de zăpadă”, ”Superb, felicitări dansului! La noi a fost: Mama şi fiicele”, ”Am trecut şi eu pe lângă ei (pe jos fiind, nu cu maşina) şi chiar i-am admirat zâmbind”, ”Treaba tată-fiu, clar! Mama şi sora în treaba lor, ei în treaba lor”, ”Cum să nu faci bucurie copilului, mai ales când munceşte alături de tine”, ”Noi aseară am făcut unul mic la geam”, ”Deci merge şi dacă stai la etj 10”, ”Şi noi am făcut unul aseară, eram singuri în tot parcul. Este primul om de zăpadă al lui. I-a plăcut atât de mult încât nu voia să mai plece. Tati..tam..tati..tam…”, sunt primele reacţii ale fanilor lui Cabral.

Evident, postarea a devenit virală iar reacţiile au continuat cu sutele.

”Ne-a făcut şi nouă tati unul, chiar primul om de zăpadă din viaţa copilului (2 ani). A fost tare fericit!”, ”Din păcate nu se ştie când vom mai avea zăpadă. E singurul pe care am reuşit să îl facem în ultimii 4 ani”, ”Făcea omul în primul rând pentru fetiţa şi în al doilea rând pentru copilul din el …”, ”Şi mie îmi este DOR să fac un om de zăpadă”, ”Noi nu am reuşit să facem un om de zăpadă, dar ne-am bucurat enorm de prima zăpadă din iarnă asta!”, ”Şi soţul meu se joacă mereu cu copiii. Vine de la serviciu şi asta face (se joacă cu ei), este un tată exemplar”, ”Fiecare cu zăpadă lui … Gestul acestui domn probabil a topit inima soţiei … vorba ceea: florile nu pot rezolva toate problemele, dar sunt un bun început …”, ”Ăştia suntem noi…aşa ne place să petrecem timpul în 2…ziua e la creşă…şi nu am avut cum să facem om de zăpadă…dar…asta este normalitate…”, au fost alte reacţii ale admiratorilor îndrăgitului prezentator de la Pro TV.

Adauga un comentariu