Cancan ultimă oră

Fratele lui Tzancă Uraganu, implicat într-un accident rutier! Miraj a distrus un bolid de sute de mii de euro

Publicat: 01 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fratele lui Tzancă Uraganu implicat într-un accident rutier Miraj a distrus un bolid de sute de mii de euro
Miraj, fratele lui Tzancă Uraganu, a distrus un bolid de lux de toată frumusețea care i-ar fi aparținut, de fapt, manelistului

Cu puțin timp în urmă, mașina lui Tzancă Uraganu, a fost făcută praf într-un accident rutier destul de grav. Potrivit primelor informații, se pare că la volanul bolidului de lux nu se afla renumitul manelist, ci fratele acestuia, Miraj.

Totul s-a petrecut în localitatea Bragadiru, chiar lângă sediul ANAF, la doar câțiva kilometri de Capitală. Imaginile surprinse de la fața locului redau amploarea evenimentului rutier, care s-ar fi putut termina tragic.

Miraj Tsunami a făcut praf un bolidul de lux 

Potrivit primelor informații, Miraj s-a lovit cu mașina de un copac, iar din imagini putem observa că autoturismul a fost grav avariat, pagubele fiind pur și simplu colosale.

La fața locului a venit un echipaj de ambulanță și, de asemenea, mai multe echipe de poliție, care trebuie să stabilească cine se face vinovat pentru producerea accidentului. Din comunicatul transmis de oamenii legii, se pare că în incident au fost implicate nu mai puțin de patru mașini, două dintre ele care circulau, iar două care erau parcate, toate fiind pe același sens de mers. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Totodată, trebuie menționat faptul că polițiștii i-au testat pe ambii șoferi atât cu etilotestul, iar rezultatele au fost negative.

„La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 20:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe șoseaua Alexandriei din Bragadiru, s-a produs un accident. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din Bragadiru, pentru efectuarea de activități din competență, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, în evenimentul rutier fiind implicate 4 autoturisme, respectiv 2 aflate în mers, iar celelalte 2 fiind parcate, toate pe același sens de mers. În urma accidentului, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatele alcooltest, rezultatele fiind negative, iar unul dintre șoferi, în vârstă de 39 de ani, a fost testat cu aparatul drug test, care a evidențiat un rezultat negativ”, a transmis Poliția.

Momentan, nici Miraj Tsunami și nici fratele său, celebrul Tzancă Uraganu nu au declarat nimic despre accidentul rutier. De asemenea, nu există nici informații în ceea ce privește starea de sănătate a fratelui manelistului.

Adauga un comentariu