Mozaic muzical

Fuego, mesaj îngrijorător pentru fani: „Eu unul am obosit”

Publicat: 06 oct. 2020
Fuego pe scena, in timpul unui concert
Fuego a transmis un mesaj ingrjiorator pentru fanii săi pe o reţea de socializare. Cântăreţul a atras empatia admiratorilor

Fuego a transmis un mesaj ingrjiorator pentru fanii săi pe o reţea de socializare. Cântăreţul a atras empatia admiratorilor după ce a recunoscut că este sătul de oamenii care văd doar partea goală a paharului. Artistul este bine cunoscut pentru relaţia apropiată pe care o are cu susţinătorii săi cu care împărtăşeşte multe trăiri.

Într-un mesaj postat recent, Fuego a transmis un mesaj cu care şi-a îngrijorat fanii.

Mesajul cu care Fuego a reuşit să îşi emoţioneze fanii

Paul Surugiu, pe numele real, s-a declarat mereu un apărător al decenței, valorilor și bunului simț. El a transmis fanilor, de data aceasta, un mesaj care le dă de înţeles că întâmpină dificltăți în a se regăsi în societatea actuală care este, în mare parte, dirijată de răutate.

La 44 de ani, Fuego s-a declarat mereu un artist împlinit și un om care are tot ce își dorește. Totuși, ultima postare de pe Facebook a neliniștit audiența. Mesajul este unul sensibil și profund.

„Cred din suflet că ar trebui să ne vedem mai mult de pătrățica noastră și să încercăm să luăm cei mai bun de la tot. Eu unul am obosit cu cei care-s permanent împotrivă, am obosit să obosesc de-atâta nevoie, de durere și răutate. Se poate trăi și cu partea aceea plină a paharului, chiar dacă ea nu-i întotdeauna cea mai bună și mai specială variantă. Și se poate trăi și fără a pune ștampile.

Prea ne place să-i vedem doar pe cei de lângă, fără să ne curățim complet gunoiul din privirile noastre. Ștampilele se pun, responsabil, din câte știu eu, la vot, nicidecum în viață și-n societate. Știu că e libertate și e bine să fie așa.

Dar nu putem scoate orice pe gură, nu ne putem pune mai presus decât altcineva doar pentru că ne-am trezit cu fața la cearceaf sau pentru că avem impresia că suntem suficienți de citiți și evoluați din câteva postări zeflemitoare aruncate pe Facebook. Eu unul văd lucrurile altfel. Cred că oamenii cu adevărat înțelepți și asumați sunt cei care privesc și iau decizii gândite, sunt cei care cântăresc de două ori!”, se arată pe contul oficial al artistului.

Viață lui Fuego este o DRAMĂ! S-a despărțit de soție, după ce această a pierdut mai multe sarcini

Povestea tristă de iubire dintre Fuego și Ana Maria. Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească, dar după ce bruneta a pierdut mai multe sarcini. Relația dintre Fuego și Ana Maria Ciuasu a durat 4 ani. Despărțirea dintre ei a venit după un șoc teribil, după ce Ana Maria a pierdut mai multe sarcini în 2007.

Ana Maria a pierdut după două luni prima sarcină, apoi și pe a doua, mai avansată, în trei luni. Cei doi au încercat mai multe tratamente, însă nimic nu a funcționat. Aveau planuri mari, își doreau să se căsătorească, să își întemeieze o familie, iar Irina Loghin urmă să le fie nașă. Din păcate, s-au despărțit. De atunci, Fuego nu a mai vorbit despre femeile din viață lui, cu excepția mamei sale.

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, declară amărât Fuego, care s-a ascuns apoi în muzică, încercând să uite drama care i-a afectat atât de mult viață sentimentală.

Ana Maria a luat un alt drum în viață. A fost numită șefă de cabinet a prefectului de Olt, dar a trebuit să renunțe la funcție fiindcă nu avea studii superioare. Apoi, s-a angajat la o societate de cumpărături, care a fost implicată în mai multe scandaluri. Paul Surugiu, cunoscut ca Fuego, s-a născut pe 23 august, 1976, la Turda. A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Ecologice. În paralel, a luat cursuri de canto și a participat la multe festivaluri și concursuri de muzică.

Adauga un comentariu