Cancan

Fulgy a fost arestat în Thailanda! Ce a făcut fiul Clejanilor este de-a dreptul șocant

Publicat: 14 mai 2021
fulgy este ganditor
Fulgy a fost arestat în Thailanda după ce a avut o altercație cu un taximetrist

Detalii uluitoare ies la iveală din familia Clejanilor. Fulgy a fost arestat în Thailanda după ce a avut o altercație cu un taximetrist. Fiul Clejanilor a fost nevoit să stea 10 ore în arest, iar după ce a plătit o sumă de bani a fost eliberat.

Fulgy a rămas complet marcat de ce a văzut acolo și se gândea deja că nu va scăpa bine din această experiență.

Fulgy a fost arestat în Thailanda

Multă lume știe că familia Clejanilor este foarte controversată și excentrică, mai ales din cauza copiilor care le-au făcut probleme de-a lungul timpului. Margherita și Fulgy sunt doi copii răsfățați care, desi s-au mărit, continuă să iasă în evidentă și să aibă problemne cu legea. După ce Margherita a avut probleme grave în țară, iată că de această dată a venit și rândul lui Fulgy, care a ajuns la închisoare.

Fulgy de la Clejani a vorbit deschis despre una dintre cele mai grele experiențe din viața sa, care chiar l-a marcat. Fiul Vioricăi de la Clejani a avut probleme cu legea în timp ce se afla în Thailanda și, pentru faptele sale, chiar a ajuns la închisoare și a fost nevoit să plătească o sumă colosală pentru a fi eliberat.

Tânărul a mărturisit că a luat un taxi, iar șoferul a încercat să profite de el, cerându-i 300 de euro pentru o cursă de 10 euro. Taximetristul a încercat să îi întindă o cursă și, după ce a devenit agresiv verbal, Fulgy și-a ieșit din minți și l-a lovit pe bărbat. Acesta a căzut lat și a leșinat, iar timp de câteva secunde a fost inconștient.

”Un taximetrist m-a plimbat 30-40 de minute și-a acoperit aparatul și în loc de 10 euro cât era cursa mi-a cerut 200-300 de euro. M-a închis în mașină, iar eu cu persoană cu care eram am rămas blocați. El s-a dus la recepție și țipa că nu-i plătim. Eu am deschis blocajul și m-am dus peste el. Țipa, țipa, țipa. La un moment dat nu am mai rezistat, pentru că a ridicat tonul și s-a dat spre mine. I-am dat mare palmă și a leșinat, 5 secunde nu a fost conștient”, a declarat băiatul Vioricăi de la Clejani.

A stat la închisoare 10 ore

Fulgy a crezut că va ajunge la închisoare, după ce taximetristul l-a avertizat ce i se va întâmpla. Acesta a mers la poliție și a depus plângere, pe motiv că Fulgy l-ar fi lovit rău și chiar cerea zile de spitalizare, pentru ca pedeaspa tânărului să fie și mai gravă.

Fulgy a stat 10 ore în arest și își amintește cum a fost nevoit să bea apă din același pahar cu alți deținuți. El a rămas complet marcat de ce a văzut acolo și se gândea deja că nu va scăpa bine din această experiență. Norocul său a fost că a primit ajutor de la un bărbat, care i-a înapoiat pașaportul și l-a ajutat să plătească 15.000 de euro pentru a fi eliberat.

“Am stat arestat 10 ore în secție. Am băut apă din același pahar cu toată lumea. Am văzut oameni în lanțuri, am zis că gata… intru la pușcărie. Stai arestat 8 ore, după aceea te trimite la hotel. Am luat pastile să dorm, că îmi venea să mă întorc pe jos în România. Pașaportul meu era la ei, iar omul acela mi-a zis că mă duc la pușcărie. Am avut noroc că am dat de un șofer de acolo care m-a ajutat. Mi-a dat pașaportul înapoi și am plătit 15.000 de euro cash, iar el mi-a dat o hârtie ca și cum am plătit o amendă”, a mai spus tânărul.

Adauga un comentariu