Cancan ultimă oră

Margherita de la Clejani a ajuns pe mâna poliției! Vecinii sunt revoltaţi

Publicat: 17 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Informaţii de ultima oră ies la iveală. Se pare că de când Margherita de la Clejani s-a mutat singură, a început să îşi terorizeze vecinii. Mutata într-un cartier rezidenţial, fiica Clejanilor lpare că le-a epuizat toate variantele paşnice, vecinilor. Aceştia se plâng de multe lucruri legate de Marcherita. Un lucru este cert, locatarii blocului a fost deja ameninţată prin diverse mesaje lipite pe scara blocului în cauză.

Conform informaţiilor celor de la ciao.ro, se pare că e Margherita este foarte activă pe timpul noapții, iar zgomotele care se aud din apartamentul ei sunt cele care deranjează poate cel mai mult. De asemenea, pagina de Facebook a asociației este plină de reclamațiile vecinilor, iar Poliția ar fi chemată frecvent din cauza gălăgiei.

„Avem o vecină care se crede vedetă care fumează în lift țigară electronică, iar noi, vecinii cu copii nu mai suportăm să stăm în mirosul emanat de aceasta. Nu își aruncă gunoiul unde trebuie, la 3 dimineața se aud zgomote din apartamentul ei, dă cu aspiratorul, merge pe tocuri, scârțâie și mută mobila, nu știu ce face exact dar suntem mai mulți vecini cărora nu ne place cum se comportă„, au declarat oamenii din blocul în care locuiește Margherita.

Ca ”bucuria” de a fi vecin cu Margherita de la Clejani să fie completă, momentele în care aceasta lipseşte de acasă sunt şi mai nesuportabile. Vecinii se plâng ca animalul de companiei a vedetei latra întruna chiar în miez de noapte:

„Atunci când vrei să te odihnești nu se poate. Ba latră câinele, ba e gălăgie la 12 noaptea sau la 3 dimineața, avem copii care nu se odihnesc cum trebuie din această cauză, așa că am chemat Poliția„, a mai spus un vecin de-al artistei.

Adauga un comentariu