Cancan

Adevărul despre dispariția lui Fulgy din showbiz. Ce se întâmplă cu fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani

Publicat: 27 apr. 2021
dispariția lui Fulgy din showbiz
De aproape un an de zile, Fulgy se ocupă serios de persoana sa și ar vrea, în curând, să-și întemeieze o familie

Deoarece în ultima vreme a dispărut cu totul din lumina reflectoarelor, mulți se întreabă care e adevărul despre dispariția lui Fulgy din showbiz. Ei bine, se pare că fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani și-a schimbat radical stilul de viață. Astfel, de un an de zile, Fulgy se ocupă serios de persoana sa și ar vrea, în curând, să-și întemeieze o familie.

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a făcut recent câteva dezvăluiri despre intrarea sa într-un con de umbră, în ultima vreme. Acesta era, înainte, o prezență constantă în showbiz, cândva, dar la un moment dat s-a retras și și-a pus fanii pe gânduri. Iată cum explică acesta ”dispariția” sa.

Adevărul despre dispariția lui Fulgy din showbiz

De curând, Fulgy a avut o primă apariție la TV, după o lungă perioadă de când s-a retras din lumina reflectoarelor. Fulgy spune că în ultima vreme a preferat să aibă grjjă de sănătatea sa și să nu se mai afișeze în fața camerelor. Mai exact, băiatul Clejanilor a avut grijă să meargă regulat la sală, să aibă un somn odihnitor și să se alimenteze corespunzător. Totodată, Fulgy a precizat că a evitat și ieșirile, pentru a nu mai avea anturaje neplăcute.

„De un an de zile fac sală, somn de calitate, trezit la o oră normală, mâncare și cam atât. Nu am mai vrut la televizor, nu am mai vrut anturaje, nu am mai vrut ieșiri. Nu am mai avut o viață socială, am vrut să mă ocup de mine”, a spus fiul Clejanilor, la Antena Stars.

Fulgy, sfaturi pentru toată lumea

Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani îi sfătuiește pe oameni să facă mult sport, deoarece îi va ajuta psihic. De altfel, în ultima vreme s-a redescoperit și a constatat că ceea ce oferi, aceea primești.

„Îi îndrum pe toti oamenii să facă sport, ajută la psihic și sănătate. În tot acest timp în care nu am mai avut contact decât cu câțiva, mi-am dat seama că cine te iubește, te iubește oricum și toată viața și pe cine respecți te respectă, karma. Ce oferi aia primești. Ești un om rău, de rău ai parte. Ești un bun, de bine ai parte”, a spus Fulgy la Antena Stars.

Mai mult, la începutul acestei luni, Fulgy a fost în doliu, după ce bunicul său de pe mamă a murit. Atunci, băiatul artistei a cerut oamenilor să aibă respect pentru momentele dificile prin care trecea familia sa.

Își dorește pe viitor o familie

Fulgy a mai explicat și faptul că nu vrea să fie perceput ca un băiat de bani gata. Astfel că, în curând, i-ar plăcea să-și creeze propria afacere.

„Mai de mult mă distram, nu aveam nimic în cap de făcut, dar acum, în pandemie, am reușit să găsesc ceva de făcut, deși mi s-a zis că am investit prea mult, că nu se merită, că am o echipă întreagă. Aș vrea ca lumea să înțeleagă că pentru un lucru de calitate trebuie să investești mult și eu suport toate cheltuielile, am cheltuit foarte mulți bani și nici nu produc bani încă. Eu muncesc de la 13 ani, chiar dacă am o imagine de băiat de bani gata. Mergeam la nunți și nu mi-e rușine. Dar eu am făcut o școală și pot face orice altceva nu doar muzică și am găsit soluția ideală. În timp sper să evoluez, emisiunea asta e doar un început, vreau să fie un brand, visez să las ceva în urmă”, a adăugat tânărul artist.

De asemenea, Fulgy vrea să-și întemeieze și o familie, cât de curând, dar totodată vrea să fie un bărbat responsabil. De menționat că în urmă cu un an, Fulgy avea o relație serioasă, însă și-ar fi înșelat iubita și astfel totul s-a terminat între ei.

„Îmi doresc copii, doi băieți, îmi doresc să-mi întemeiez o familie, vreau să fiu un bărbat responsabil”, a completat fiul Clejanilor, ceea ce ar explica întrucâtva dispariția lui Fulgy din showbiz.

 

Adauga un comentariu