Cancan ultimă oră

Fulgy, imagini incendiare din dormitor alături de două tinere

Publicat: 09 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Fulgy nu se oprește din a uimi lumea întreaga! Fiul Clejanilor și-a dat întâlnire cu două tinere la el acasă și a surprins secvențe inimaginabile din dormitor.

Într-o atmosfera de petrecere, cu manele, Fulgy s-a filmat împreună cu două tinere de până în 20 de ani, care fumau țigări fără întrerupere, cu scrumiera pe pat, ziua în amiaza mare. Din gesturile celor trei și starea euforică, ar părea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise. Mai mult decât atât, fiul Clejanilor, dar și una dintre fete arătau mai multe gesturi obscene.

De câteva săptămâni, Dan Manole, zis Fulgy, schimbă tinerele ca pe șosete. Aproape zilnic, el apare în compania unor domnișoare diferite, afirmând, desigur, că este singur chiar dacă apare însoțit mereu, pentru că nu mai crede în dragoste, spunând că toate femeile sunt pe interes.

”Alex Velea cu Antonia sunt exemplul meu de cuplu modern. Cum să nu vrea să mă însor? Sper să găsesc o fată pe măsura cerințelor mele ca bărbat: respect și onoare. Frumusețea se duce, iar banii se cheltuiesc.

Viitoarea mea iubită se va bucura de viața pe care o am eu. Sunt un băiat cuminte și liniștit. Am greșit și gata! Vreau să fiu lăsat în pace!”, a spus Fulgy la Xtra Night Show.

Fulgy, despre experiența traumatizantă din clinică

Ușor-ușor, Fulgy pare să-și revină. Cu ajutorul familiei sale, tânărul își face ordine în viață. A început să adopte un stil de viață sănătos și să se axeze pe partea profesională. În momentul de față, acesta pare să-și fi găsit în sfârșit echilibrul.

Totodată, fiul Clejanilor îi sfătuiește pe cei care sunt dependenți de substanțe interzise să apeleze la ajutorul unui specialist. Și-a făcut curaj și a recunoscut că a mințit atunci când a spus că a stat acasă în ultimele săptămâni. Totodată, Fulgy a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre perioada în care a fost internat într-o clinică de reabilitare.

”Tatăl meu mă învață cel mai bine și tatăl meu îmi dă sfaturi. (…) Dacă v-aș spune, oameni buni, prin ce am trecut eu din cauza consumului abuziv de droguri… Nu cred că vreți să știți ce înseamnă să fii legat 24 de ore de un pat ca Iisus Hristos. Mama mea e numărul 1, iar tatăl meu e cel mai înțelept bărbat. Mama mea e numărul 1 cu vocea, cea mai originală și bună.

Mănânc în fiecare zi la restaurant, iar când mama mă obligă… mănânc și la ea, că și ea gătește foarte bine. De când am trecut acel impas, de aproximativ trei săptămâni, adică „marea internare”, mi-am socotit foarte bine viața și viața mea arată în felul următor: mă trezesc, mă bucur că m-am trezit, mă spăl pe dinți, pe față. Mă bucur de viață, mă bucur de familie, prieteni, nași, fini. (…) 24 de ore din câte are ziua cred că 18 stau în telefon, mai am 6 ore să dorm, crezi că nu e suficient?”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show.

 

Adauga un comentariu