Prima pagină » Bursa Barfelor » Gaborul a scăpat tot din mână în fața interlopului. De râsul lumii…
Gaborul a scăpat tot din mână în fața interlopului. De râsul lumii...

Gaborul a scăpat tot din mână în fața interlopului. De râsul lumii…

22 apr. 2024, 02:00, 5 ,
BZI.ro, în Bursa Barfelor

Dacă tot a fost săptămâna trecută tărăboiul cu înmormântarea, babele ar vrea să vă povestească câteva chestiuni. Cum oamenii de bază din Ipejeu sunt pe ducă, iar în teren au ajuns puști de 19-20 de ani, zilele trecute au fost faze de tot rahatul. Cefe groase au ajuns la Iași de prin toată țara. Găborașii au avut ca temă să oprească mașinile șmechere și să-i controleze pe șoferi. Știți cu arată panica? Trebuia să vedeți fețele copilașilor cu epoleți. A venit unul de pe la Galați, de vreo 2 metri și vreo 150 de kile. A fost oprit de unul de pe la secție, care are 35 de kilograme îmbrăcat. Când i-a dat actele, enterlopul a strănutat. La găboraș i-au sărit și actele din mână, și cascheta din cap, și tot… Ferească Dumenzeu! Alo, Meaiule? Nu mai angajați balerini în miliție….

Comentarii
  • DE DUPĂ BLOCURILE GRI

    Balerini și tot felul de partzaietoare care de 10 ori pe an au cistită, sau chiar mai kkă cate’un plod din flori, pt că altceva nu știu să facă. În cel mai fericit caz dau amenzi la bunicuțe cu leuștean, sau stau la pomană pe străzile peincipale unde dau amenzi pentru greșeli elementare. În același timp după blocuri, la întuneric și prin parcuri e plin de hoți, drogați, tâlhari și alte lepre. Dar balerinii și cistitelw stau la ,,bulivar” mon cher! Mă mir cum de nu l a apucat cistita pe bietul balerin.

  • DUPA BLOCURILE DIN LETCANI

    G.G. pseudo

  • În general ei se fac de râs. Mai puneți-i și prin cartiere, printre blocuri, nu numai la cerșit la stradă, la pomană pe rahaturi de 2 lei la rutieră. Colcăie de bagabonți prin cartiere și ei stau la pomană la strada mare că poate poate a greși unu.

  • Puterea stă în pix, nu în ceafă! Chiar și un interlop are frică de a deveni pieton sau inculpat într-un dosar de ultraj, mai lăsați gargara!

  • Puterea sta in minte!
    Mintea, mai, „putere-n pix”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *