Local

Gabriel Harabagiu, o nouă reacție la minciunile pseudojurnalistului Gabriel Gachi: „A ajuns să scrie ziua ce visează noaptea”

Publicat: 25 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriel Harabagiu o nouă reacție la minciunile pseudojurnalistului Gabriel Gachi A ajuns să scrie ziua ce visează noaptea
Gabriel Harabagiu demontează un nou fake news pe care l-a scris Gabriel Gachi

Fostul viceprimar Gabriel Vasile Harabagiu demontează un nou fake news publicat de pseudojurnalistul Gabriel Gachi, cel care deţine fiţuica ReporterIS.

„O nouă ediție, un nou atac la adresa mea. Gabriel Gachi, cel care deține publicația ReporterIS, a ajuns să scrie ziua ce visează noaptea. Din nou, acest „deontolog” îmi atribuie fapte ce au implicat persoane de care nu am auzit și pe care nu le-am văzut în viața mea. Și ce este mai grav este faptul că, fără a aduce nici o probă în sprijinul afirmațiilor sale, acest „deontolog” se folosește de numele meu pentru a da o notă și mai mare de „senzațional” articolului său. Constat că sunt din nou în atenția să, de parcă tot ce s-a întâmplat sau se întâmplă în acest oraș în mod negativ este din vina mea. Un lucru este însă clar. Domnul Gabriel Gachi s-a ales cu o nouă plângere pentru hărțuire, pentru un atentat la viața privată. Iar dacă are probe pentru afirmațiile din articolul de astăzi, îl invit să le prezinte instanței!”, a transmis Gabriel Vasile Harabagiu.

Pseudojurnalistul Gabriel Gachi, atacuri în repetate rânduri la adresa lui Gabriel Harabagiu

Este bine cunoscut faptul că pseudojurnalistul Gabriel Gachi, cel ce deţine fiţuica ReporterIS este obişnuit să dezinformeze ieşenii. Astfel, în repetate rânduri acest personaj toxic al municipiului Iaşi continua să mintă cu neruşinare în articolele publicate frecvent.

Gabriel Harabagiu, fost viceprimar, a ţinut să ofere mereu un drept la replica pe reţeaua de socializare Facebook. Acesta îl face mincinos şi aduce de fiecare dată argumente pentru a demonta inepţiile pe care Gachi le specifica în articolele publicate în ReporterIS.

” Ziua și dezinformările!
Se pare că domnul Gabriel Gachi și-a făcut un scop din a mă urmări și de a-mi murdări numele. Și toate de dragul unor așa zise anchete de presă care nu conțin nici pe departe vreo urmă de adevăr. De data aceasta, Gabriel Gachi a insistat pe un subiect la care nu am nicio implicare, dar care dă bine la public. Din start, țin să clarific faptul că domnul respectiv minte cu nerușinare când afirmă că am semnat pentru vreun document ilegal. Dumnealui trebuie să înțeleagă ce înseamnă edificarea, faptul că documentul este eliberat pentru a servi la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară, confom legislației în vigoare. La baza edificărilor stau procesele verbale de recepție la terminarea lucrărilor, în cazul nostru în 2013 respectiv anul 2014. Mai mult, în perioada în care era ridicată construcția respectivă, eu eram director la Casa de Cultură a Studenților și nu la Primăria Iași. Este mult mai ușor să arunci cu venin, cu noroi, în necunoștință de cauză, doar pentru a terfeli numele cuiva care nu a cedat presiunilor și șantajului.
Domnul Gachi continuă să folosească un limbaj grosolan, continuă să se creadă un guru al Iibertății de exprimare, venind cu dispoziții către autoritățile locale, organele de anchetă, în care cere să fie luate măsuri. Deși, el este cel care mă jignește, mă hărțuiește, face atacuri la persoană brutale, lipsite de orice urmă de adevăr, îmi atribuie fapte și demersuri întreprinse de alte persoane, tot eu sunt cel vinovat, în opinia lui. Acest justițiar de carton a ajuns să țină partea altor politicieni locali , atacându-i pe cei care nu îi servesc interesele și nu-i fac jocurile din culise. Unde este deontologia de care se tot agață, în condițiile în care se vede cum dumnealui este cel care răspunde la comenzi și atacă gratuit persoane care nu au cedat presiunilor ocrotitorilor săi?
De unde atâta înverșunare la adresa mea? La orice postare sau material, dumnealui caută să se lege de mine. O sarabandă întreagă de materiale și postări publice în care mă denigrează , în care nu îmi oferă dreptul la replică , și în care aduce nenumărate minciuni. Nu mai vreau să insist prea mult asupra acestui deontolog de carton. Am sesizat deja instituțiile abilitate despre presiunea și hărțuirea să și voi lăsa Justiția să își spună cuvântul.
Probabil, cei care îl plătesc sunt speriați de anul 2024 ! Așa este , domnule Gachi?” a declarat Gabriel Harabagiu într-un drept la replică.

Reamintim faptul că BZI.RO a scris despre Gabriel Gachi şi despre faptul că este un penal și un inconștient.

Reacția lui Gabriel Harabagiu la inepțiile lui Gabriel Gachi: Acest ”deontolog” al presei ieșene susține o serie de minciuni în ultimul articol de presă – DOCUMENT

Beţivul Gabriel Gachi tremură de frică! Urmează să fie trimis în judecată după ce a condus beat mangă mașina și riscă pușcăria – GALERIE FOTO, VIDEO

Pseudojurnalistul Gabriel Gachi, patronul fițuicii ReporterIS, avea o alcoolemie uriașă în sânge! S-a ales cu dosar penal și riscă închisoare, iar permisul i-a fost reținut – GALERIE FOTO, VIDEO

Frăția alcoolicilor la volan! De ce nu au scris deontologii de la Ziarul de Iaşi nimic despre pseudojurnalistul Gabriel Gachi, prins beat? – GALERIE FOTO

Gabriel Gachi beat sfidează legea! Stă fără masca într-un spațiu închis! – Exclusiv, Galerie Foto

Dosar penal pentru Gabriel Gachi de la ReporterIS după ce a fost prins beat mangă la volan joi seară. Acesta avea o alcoolemie de 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat – Exclusiv, Update, Galerie Foto

Publicația ReporterIS și Gabriel Gachi au pierdut procesul cu Daniel Niculiță. „Atacurile șantajiste trebuie să înceteze” (P)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, răspuns dur la adresa lui Marius Bodea şi Maricel Popa pentru atacul dintr-o fiţuică locală. Liderul PNL Iaşi îşi caută dreptatea în instanţă

Pseudo-jurnalistul Gabriel Gachi stă ilegal, de ani buni, într-un apartament al municipalității și urlă că ar fi „victima unui proces politic”! A fost păsuit în trecut într-un mod bizar, după ce acumulase datorii considerabile! (Exclusiv)

Adauga un comentariu