Cancan

Gabriela Cristea, despre episodul când ar fi apărut în emisiunea ei, sub influența băuturilor alcoolice. „Poate am fost un pic mai agitată și haioasă”

Publicat: 31 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Cristea despre episodul când ar fi apărut în emisiunea ei sub influența băuturilor alcoolice. Poate am fost un pic mai agitată și haioasă
Gabriela Cristea a vorbit despre episodul în care ar fi apărut în emisiunea ei, sub influența băuturilor alcoolice

Recent, Gabriela Cristea a vorbit despre episodul când ar fi apărut în emisiunea ei, sub influența băuturilor alcoolice.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din țara noastră. Cu toate acestea, un incident petrecut acum câteva luni a luat prin surprindere telespectatorii care urmăreau cu mare interes emisiunea prezentată de ea.

Pe platformele de socializare a început să se răspândească o zvon conform căruia vedeta ar fi apărut într-o stare de ebrietate, iar bărfele se concentrează în special pe gesturile pe care aceasta le-a făcut pe parcursul întregii transmisiuni în direct.

Gabriela Cristea, despre episodul când ar fi apărut în emisiunea ei, sub influența băuturilor alcoolice

Cu toate acestea, în acel moment, Gabriela Cristea a refuzat categoric să discute despre acest incident, vedeta fiind pregătită abia acum să vorbească și să explice cu exactitate cum s-au desfășurat lucrurile. Soția lui Tavi Clonda a afirmat ferm și fără ezitare că acuzațiile care i-au fost aduse atunci au fost complet false, deoarece nu a consumat alcool și, mai mult, nu consumă alcool în viața de zi cu zi, conform declarațiilor sale.

Vedeta a menționat, în orice caz, ea este mai expresivă și are anumite gesturi și glume, pe care, cel mai probabil, în aceea zi le-a amplificat.

„Nu am comentat nicăieri, dacă nu mă întrebai tu acum nu aș fi vorbit despre chestia asta. Este un grup, la emisiunea pe care o prezint. Este un grup de suținători, știi că sunt împărțiți, că toate reality show-urile astea au o grămadă de „eu îl suțin pe ăla, eu îl susțin pe ăla!”, iar fetele alea nu mă plac!

Și pentru că eu sunt o tipă destul de expresivă, tot timpul gesticulez, fac glume multe, într-o zi poate am fost un pic mai agitată și haioasă! Și au zis că sigur am consumat ceva!

Cum să îmi permit vreodată, în viața mea, să mă duc la mine în emisiune (n.r. – în stare de ebrietate), eu îmi respect meseria pe care o am! Și, pe lângă asta, eu nu consum alcool!”, a declarat Gabriela Cristea, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Gabriela Cristea, despre ce educație le oferă celor două fiice

Vedeta TV a vorbit recent despre educația pe care își dorește să le-o ofere fetelor sale. Iar fiecare zi presupune nervi tari și decizii care se vor oglindi în felul în care se formează fiicele ei, Victoria și Iris. Mai cu seamă însă, încearcă să nu repete greșelile părinților săi, povestește prezentatoarea TV, care spune că a fost adesea descurajată de părinți sau comparată cu alți copii.

„În perioada în care am fost noi mici exista și vorba aceea «eu te-am făcut, eu te omor», «bătaia e ruptă din Rai» și așa mai departe și alte lucruri pe care încercăm și reușim, zic eu măcar în proporție de 80%, să nu le implementăm”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul podcastului „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici.

Gabriela Cristea spune că a fost nevoită, în prima parte a vieții, să își găsească singură încrederea în sine și să învețe pe cont propriu că poate face anumite lucruri. Vedeta a trăit în generația în care părinții făceau adesea comparații între copii, indiferent de rezultatele pe care le avea propriul copil. Întotdeauna exista loc de mai bine, iar acest lucru era scos în evidență cu fiecare ocazie, dă de înțeles aceasta.

Totodată, Gabriela Cristea a vorbit și despre episodul în care ar fi apărut în emisiunea ei, sub influența băuturilor alcoolice.

Adauga un comentariu