National

Gabriela Firea a anunțat când vor fi depuse candidaturile PSD pentru București

Publicat: 11 aug. 2020
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei a afirmat că în această duminică vor fi depuse candidaturile Partidului Social Democrat pentru București. Ulterior, la sediile partidului vor fi făcute declarații. Recent reîntors în partid, și Sorin Grindeanu va lua parte la aceste declarații.

”Noi depunem toţi duminică şi mergem pe urmă la ora 18 la sediul central unde vom face declaraţii, anunţând că am depus candidaturile, cu domnul Ciolacu preşedinte şi cu domnul secretar general Paul Stănescu. Am înţeles că va veni şi domnul Sorin Grindeanu şi alţi vicepreşedinţi, deci practic nu ne delimităm, nu ne dezicem, dar avem colegii noştri de partid care vor fi pe listele de Consiliul General şi le transmit tuturor, dacă vor să continuăm aceste proiecte foarte bune în domeniul sănătăţii, social, investiţii în infrastructură, cei care mă votează pe mine, îi rog să voteze şi lista de Consiliu General la Primăria Capitalei pentru că acei oameni vor valida proiectele mele”, a declarat Gabriela Firea.

Partidul Social Democrat, prin filiala din Timiș, a anunțat reîntoarcerea lui Sorin Grindeanu. Aceștia au menționat că acesta ”s-a întors acasă”, dar că, ”de fapt, Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodată”. De asemenea, acesta va fi susținut la alegerile naționale din partea social democraților.

”Sorin Grindeanu s-a întors azi acasă! De fapt Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodată, pentru că locul lui a fost întotdeauna lângă oamenii din PSD Timiş, colegii, prietenii, susţinătorii lui, cei lângă care s-a format ca politician şi ca lider, cei lângă care a devenit premierul României şi un social-democrat respectat şi apreciat. Astăzi acest lucru a fost evident, Sorin Grindeanu primind în unanimitate susţinerea Comitetului Executiv Judeţean al PSD Timiş pentru candidatura la alegerile naţionale ale PSD”, se arăta în comunicatul de presă.

Sorin Grindeanu dorește să ocupe funcția de președinte executiv

Sorin Grindeanu, fostul premier al României, a afirmat că își dorește funcția de președinte executiv în Partidul Social Democrat.

”Voi reintra în politică, nu am lipsit la nicio campanie din ultimii 20 de ani şi tot ce-mi doresc este să redevenim echipa câştigătoare de la PSD Timiş. Am încredere în Alfred Simonis, în Eugen Dogariu, în Sebastian Răducanu, în Călin Dobra şi în Voichiţa Lăzureanu, care ştiu că va face o figură excelentă în aceste alegeri, cât şi în toţi ceilalţi candidaţi. Trebuie să redevenim principala forţă politică şi vă anunţ acum că voi candida pentru funcţia de preşedinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu”, le-a transmis Sorin Grindeanu celor prezenţi la întâlnirea online.

Adauga un comentariu