Cancan

Gabriela Firea a vorbit despre cea mai dureroasă perioadă din viața ei. „Am trecut prin foarte multe în viață, sunt mai călită”

Publicat: 08 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Firea a vorbit despre cea mai dureroasă perioadă din viața ei. Am trecut prin foarte multe în viață sunt mai călită
Gabriela Firea a vorbit despre cea mai dureroasă perioadă din viața ei

Gabriela Firea, membră PSD, politician și fost jurnalist, care a fost Ministru al Familiei și Egalității în Șanse în guvernul Nicolae Ciucă și guvernul Marcel Ciolacu, a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și a făcut o serie de dezvăluiri atât din viața personală, cât și cea politică.

Gabriela Firea, în calitate de ministru, s-a implicat în special de problemele legate de violență.

Gabriela Firea a vorbit despre cea mai dureroasă perioadă din viața ei

Aceste lucruri nu sunt întâmplătoare, deoarece și în copilăria ei s-au regăsit povești de genul acesta. Din cauza regretatului său tată, familia s-a destrămat și au rămas cu amintiri dureroase.

„Am trecut prin foarte multe în viață, sunt mai călită. Ceea ce s-a întâmplat în familia mea, este și motivul pentru care m-am implicat mult. Am contribuit la a le înțelege pe femeile care au probleme în cuplu, în căsnicii, casă, femeile care în loc să se bucure de viață, sunt triste, ele sunt victime. Știam ce înseamnă “bătaia e ruptă din Rai”. Am avut în jurul meu atâtea cazuri, încât mă bucur că nu am ajuns să cred că așa e bine.

Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că am avut și cred că încă mai am o tărie de caracter, un psihic mai robust și am văzut întotdeauna partea plină a paharului”, a spus Gabriela Firea.

Va candida Gabriela Firea la prezidențiale?

Cu toții se întreabă dacă Gabriela Firea își va duce cariera la următorul nivel și va candida pentru funcția de președinte al României. Politicianul a răspuns la întrebare, argumentându-și decizia.

„Nu am afirmat și nu doar că nu am afirmat, nu am gândit eu ca persoană vreo perspectivă care să vizeze președinția României.

Lumea m-a luat în calcul, casele de sondare m-au cercetat științific, analiști, politicieni, politologi, ONG-uri, presă și cetățeni, dar nu eu. Cred că multe mi se trag și de aici pentru că în perioada aceasta mi s-a spus că de fapt toată tevatura a fost pentru faptul că eu voiam să candidez la Cotroceni, lucru care nu este adevărat. Nici nu m-am gândit și nici soțul meu niciodată nu a gândit și nu a afirmat acest lucru.
Nu m-am gândit nici măcar o clipă și vă spun de ce! Poate greșesc, dar vă spun adevărul gol–goluț! Sunt atât de legată de proiectele de la București, de la Primăria Capitalei, pe care le-am început și au rămas cu praful pe ele, în cât trei ani de zile m-am gândit doar cum voi reveni și îmi voi sufleca mânecile și mă voi apuca de treabă”, a mărturisit Gabriela Firea la emisiunea „În oglindă”.

Adauga un comentariu