Actualitate

Gabriela Firea, despre Nicușor Dan: „A venit și ziua dreptății!“

Publicat: 07 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Firea despre Nicușor Dan A venit și ziua dreptății
Gabriela Firea spune că Nicușor Dan și Vlad Voiculescu că vor continua proiectele pe sănătate inițiate de ea

Primarul în funcție al Capitalei, Gabriela Firea, spune că în timpul campaniei electorale, Nicușor Dan și Vlad Voiculescu s-au chinuit să critice orice proiect inițiat de ea. Acum Vlad Voiculescu anunță că va continua proiectele pe sănătate inițiate de Gabriela Firea.

„După o campanie rușinoasă, plină de minciuni și atacuri injuste la persoană, în care s-au străduit să-i convingă pe bucureșteni că nu am făcut nimic iar ceea ce am făcut este prost și vor anula toate proiectele mele, iată că a venit și ziua dreptății.

Viceprimarul care va coordona sănătatea a anunțat că va menține toate programele inițiate de mine și echipa mea : investiții în spitale, medicină școlară, teste PCR, stimulente financiare pentru gravide, nou-născuți, procedură FIV, teste genetice pentru cancer etc“, a scris Gabriel Firea pe pagina sa de Facebook.

Gabriel Firea: „Când chiar adversarii politici îți recunosc munca și implicarea, înseamnă că nu ai făcut umbră pământului fără rost!“

Edilul în funcție susține că vanitățile și interesele lui Nicușor Dan sunt mai presus decât viața oamenilor.

„Când chiar adversarii politici îți recunosc munca și implicarea, înseamnă că nu ai făcut umbră pământului fără rost! A, să nu uit! Domnul în cauză a anunțat că anulează doar stimulentul financiar pentru donatorii de plasmă sanguină, de la pacienții vindecați de Covid! Până acum, avem 155 donatori. Adică circa 500 de pacienți din ATI salvați!

Judecați voi utilitatea acestui program, câtă vreme guvernul nu face niciun efort pentru a asigura plasma necesară cazurilor grave! Se pare că vanitățile și interesele sunt, la ei, mai presus decât viața oamenilor!”, mai scrie Gabriela Fire ape pagina sa de Facebook.

„Altfel, totul a fost legal, transparent si corect.. doar niste saci cu voturi dosiți”

Gabriela Firea a reacționat, pe Facebook, după ce, spațiul public, a apărut informația că voturi ale PSD și ALDE au fost găsite în saci cu rechizite. Voturile au fost găsite de o femeie de serviciu, iar poliția face cercetări.

„Altfel, totul a fost legal, transparent si corect.. doar niste saci cu voturi dosiți, cateva sute de procese verbale modificate cu carioca, niscaiva tablete defecte câte 2-3 ore… o nimica toata! Un flecușteț! Gata, la muncă! Sa-i vedem si la treabă! La manipulat si furat sunt olimpici!

#ApaCalda #CineAMontatCamere”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Gabriela Firea a anunțat ce va face după ce va pleca de la Primăria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat ce va face după ce va părăsi postul de primar general. Gabriel Firea le mulțumește celor care au votat-o, într-o postare pe Facebook.

„O îmbrățișare, o floare și mii de mulțumiri celor 250 de mii de bucureșteni care m-au votat! Vă voi purta în suflet toată viața! Din păcate, din cei un milion opt sute de mii de alegători înscrisi in liste, au participat la vot doar 650 de mii. Pentru a-mi fi continuat activitatea si proiectele, ne-au lipsit doar 30 de mii de voturi – foarte putin raportat la cele aproape doua milioane de bucuresteni cu drept de vot“, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Faecbook.

Adauga un comentariu