National

Gabriela Firea, după ce Nicușor Dan a tăiat ajutorul pentru persoanele cu dizabilități: „Nu îi pasă! Vor urma și alte tăieri”

Publicat: 07 mai 2021
gabriela firea într-un sacou verde pastelat
Gabriela Firea, senator PSD și fostul primar general al Capitalei

Nicușor Dan a cerut un ”buget al curăţeniei, din care scoatem cheltuieli inutile”, iar pentru asta a decis că o cheltuială inutilă este stimulentul pentru persoanele cele mai neajutorate, cele cu dizabilități, așa că l-a tăiat drastic. De la 500 de lei, cât stabilise Primăria București în mandatul primarului Gabriela Firea, Nicușor Dan a tăiat ajutorul la jumătate.

Fostul edil al Bucureștiului reacționează dur la decizia urmașului său în funcția supremă de la primărie. Firea este de părere că Dan ”nu este interesat de problemele oamenilor” și că ”și-a arătat fățărnicia și lipsa totală de empatie. Totodată, senatoarea PSD anticipează noi tăieri, vizate urmând a fi cuplurile care au probleme de infertilitate. ”Singura vorbă pe care o mai merită acest om este RUȘINE!”, concluzionează Firea despre ”mincinosul mincinoșilor”.

”Noul primar demonstreaza, inca o data, ca nu este interesat de problemele oamenilor, de necazurile sau grijile lor. Iar azi si-a aratat cu prisosinta fatarnicia si lipsa totala de empatie atunci cand a anuntat, relaxat, ca adultii cu dizabilitati vor primi de acum incolo 250 lei/ luna, si nu 500 lei/luna! Ce conteaza ca oamenii acestia sunt cei mai amarati dintre noi, ca pentru ei fiecare banut conteaza! Sa se descurce cum pot!

Ce daca nu au primit banii din decembrie! Nu e responsabilitatea lui!

Nici apelul impresionant al Gabrielei Serbanescu, reprezentanta persoanelor cu dizabilitati, prezenta la sedinta de CGMB, nu l-a impresionat.

Pentru ca, de fapt, NU II PASA! Vor urma si alte taieri, de la Programul FIV, de la familiile monoparentale…

Iar pentru cei care au uitat, un mic remember.

In septembrie 2020, Mincinosul mincinosilor se jura ca drepturile persoanelor cu handicap nu vor fi afectate:

„S-a răspândit în rândul persoanelor cu handicap ideea că după ce voi ajunge primar, am să elimin ajutorul pentru persoanele cu handicap. Cât de abject să fii, ca să faci o campanie mincinoasă, murdară pe seama persoanelor cu handicap! Vreau să fiu foarte clar, ajutorul de handicap va fi plătit în continuare. Vreau ca acest ajutor de handicap să treacă în sarcina primăriilor de sector, dar dacă primăriile de sector, prin Consiliul Local, vor decide să nu preia acest ajutor, el va fi plătit în continuare de Primăria Capitalei”, promitea, fariseistic, Nicusor Dan…

Singura vorba pe care o mai merita acest om este RUSINE!”, precizează Gabriela Firea.
Adauga un comentariu