National

Gabriela Firea nu îl iartă pe Nicușor Dan: „Dumnezeu nu doarme! Priviti cum s-au dat in vileag”

Publicat: 29 sept. 2020
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a comentat o postare făcută de Nicușor Dan pe o rețea de socializare. Aceasta a afirmat că din cauza ELCEN care aparține de Guvernul Partidului Național Liberal bucureștenii nu au beneficiat mereu de apă caldă. Aceasta acuză că reviziile au fost intenționat prelungite. Deși în campanie Nicușor Dan o contrazicea pe Gabriela Firea, prin această postare el a recunoscut că soluțiile nu sunt la primărie ci la ELCEN. Totuși, prezența sa la societate unde s-a întâlnit cu Claudiu Crețu, a fost pentru a poza „prietenos, afectuos, si sa le multumeasca pentru implicarea guvernului in campania electorala”, după cum afirmă fostul Primar General al Capitalei.

„Dumnezeu nu doarme! Priviti cum s-au dat in vileag! Toata vara am informat bucurestenii ca livrarea deficitara a apei calde este din cauza «reviziilor» prelungite INTENTIONAT de catre ELCEN, care apartine de Guvernul PNL. Iar azi, primul drum facut de primarul ales este chiar la ELCEN! Zice ca acolo sunt «solutiile», nu la primarie! Cand spuneau eu, ma contrazicea! Nu credeam ca o sa-mi dea atat de rapid dreptate!
Si nu s-a dus la ELCEN sa le reproseze pentru ca i-a lasat pe bucuresteni fara apa calda, ci sa se pozeze prietenos, afectuos, si sa le multumeasca pentru implicarea guvernului in campania electorala, prin pedepsirea bucurestenilor.
Aceasta lipsa de sentimente fata de bucuresteni este de neimaginat intr-o societate normala. Usor, usor, toate minciunile din campanie ies la suprafata”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea, atac violent la Nicușor Dan: „Prima promisiune încălcată”

Atac violent la Nicușor Dan lansat de Gabriela Firea. După ce a pierdut alegerile, fostul primar general al Capitalei a spus că poate trece foarte uşor peste o înfrângere. Mai mult decât atât, Gabriela Firea spune că toate fake-news-urile din campanie vor ieşi la iveală rând pe rând.

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea iese la atac la doar o zi după ce şi-a recunoscut înfrângerea în faţa lui Nicușor Dan şi a mărturisit că poate trece peste orice moment greu.

Gabriela Firea, atac violent la Nicușor Dan

Gabriela Firea îl critică pe Nicușor Dan după ce acesta a explicat cum va proceda în cazul apei calde din Capitală. „A jurat că, dacă pune piciorul în primărie, apă caldă va fi livrata peste tot imediat”, scrie Firea pe Facebook.

Fostul primar general spune că toate ştirile false din campania electorală vor ieşi la iveală.

„Prima promisiune încălcată! A jurat că, dacă pune piciorul în primărie, apă caldă va fi livrata peste tot imediat, dar imediat, pentru că deţine SOLUŢIA MINUNE şi pe el îl va ajuta şi guvernul! Minciună are picioare scurte! Toate fake-news-urile din campanie vor ieşi la iveală rând pe rând!”, a scris Gabriela Firea marţi pe Facebook.

Nicușor Dan a declarat, luni seara, întrebat despre situaţia apei calde şi a căldurii în sezonul rece, că mandatul său că primar general va începe în jur de 10 octombrie, deci timpul este prea scurt pentru a schimba conducte, însă îi asigură pe bucureşteni că vor fi asigurate stocurile pentru avarii.

„Mandatul meu va începe undeva în jur de 10 octombrie, iarna o să înceapă pe 15 noiembrie, nu o să putem să schimbăm conducte în perioada asta. Ce pot să promit este că în acest interval vom asigura stocuri pentru avariile, care în mod sigur vor fi foarte multe, vom asigura echipamente, vom asigura instrumente de detecţie a avariilor”, a declarat noul primar general

Adauga un comentariu