National

Gabriela Firea: „Tragedia de la spitalul Victor Babeș se adaugă motivelor de o gravitate extremă pentru care „sinistrul Sănătății” Vlad Voiculescu trebuie să plece”

Publicat: 13 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Firea Tragedia de la spitalul Victor Babeș se adaugă motivelor de o gravitate extremă pentru care sinistrul Sănătății Vlad Voiculescu trebuie să plece
Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea

„USR admite că Sinistrul Sănătății Vlad Voiculescu e un ministru prost, dar e ministrul lor și asta e mai important decât interesul public și sănătatea sau viața românilor.” spune senatorul PSD de București, Gabriela Firea.

„Tragedia de la spitalul Victor Babeș se adaugă motivelor de o gravitate extremă pentru care „SINISTRUL SĂNĂTĂȚII” Vlad Voiculescu TREBUIE să plece. Este încă o dovadă strigătoare la cer a dezorganizării, a perpetuării improvizațiilor criminale, a deciziilor proaste, a managementului catastrofal al actualului ministru al Sănătății.

Parlamentarii PNL care au cerut demiterea lui Voiculescu trebuie să voteze moțiunea depusă de noi, pentru a arăta alegătorilor lor că nu sunt complicii acestui SINISTRU AL SĂNĂTĂȚII.

Altfel rămân doar niște mincinoși, care își bat joc pe față de oamenii care i-au votat!

PSD București denunță categoric tupeul cinic al lui Barna care declamă sfidător că Voiculescu ” nu e un diamant pentru managementul Sănătății, dar e cea mai bună opțiune pe care o avem” și cere parlamentarilor PNL să nu uite că sunt în slujba oamenilor.

Altfel spus, USR admite că Sinistrul Sănătății Vlad Voiculescu e un ministru prost, dar e ministrul lor și asta e mai important decât interesul public și sănătatea sau viața românilor.”, a scris Gabriela Firea pe Facebook

PSD, la a doua moţiune împotriva lui Vlad Voiculescu: „Când veţi vota, gândiţi-vă că la Foişor puteau fi mama, tatăl, bunicul sau copilul dumneavoastră”

Moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, depusă de PSD, va fi dezbătută în plenul Camerei Deputaţilor luni, 19 aprilie, şi va fi supusă votului două zile mai târziu.

PSD a depus luni, 12 aprilie, moţiunea simplă intitulată „Pentru ca românii să trăiască, Vlad Voiculescu trebuie să plece” şi a solicitat să fie dezbătută încă din timpul acestei săptămâni.

Biroul Permanent a decis însă ca dezbaterea şi votul să aibă loc săptămâna viitoare.

„Ştiu că este, poate, fără precedent în Parlament ca împotriva unui ministru să fie depusă o moţiune în aceeaşi sesiune de două ori. Adevărul este că am mai avut miniştri încurcaţi de viaţă şi de rolul pe care îl aveau la ministere, dar parcă niciodată nimeni nu s-a încurcat precum domnul Voiculescu. (…)

PSD, mesaj către deputaţii Coaliţiei

Vreau să transmit un mesaj colegilor mei din USR, PNL, UDMR, minorităţi naţionale – să vă gândiţi atunci când veţi vota moţiunea împotriva domnului Vlad Voiculescu la faptul că la Foişor puteau fi mama, tatăl, bunicul sau copilul dumneavoastră”, a declarat în plenul Camerei Deputaţilor liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis.

Simonis a precizat că, potrivit regulamentului, moţiunea trebuie dezbătută în termen de şase zile, menţionând că şedinţa trebuie stabilită în această săptămână.

Liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a replicat spunând că este vorba despre şase zile lucrătoare.

Adauga un comentariu