Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gabriela Lucuțar și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate. Partajul se ridică la ordinul milioanelor de euro

Gabriela Lucuțar și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate. Partajul se ridică la ordinul milioanelor de euro

27 mai 2024, 20:00,
în Cancan ultimă oră

Gabriela Lucuțar sau „Regina Întunericului”, a devenit cunoscută în showbizul autohton datorită afacerilor sale cu pompe funebre. De-a lungul anilor a reușit să-și clădească o carieră de succes în acest domeniu, motiv pentru care astăzi se bucură de un adevărat imperiu.

Ei bine, dacă pe plan profesional bifează reușită după reușită, nu la fel se întâmplă și în viața personală. Recent, aceasta a anunțat că ea și soțul ei divorțează, după 20 de ani de mariaj.

Gabriela Lucuțar și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate în viață

Fără doar și poate, Gabriela Lucuțar a devenit extrem de cunoscută în lumea afacerilor, dar și în showbiz, datorită firmei de pompe funebre pe care o deține. „Regina Întunericului” a mărturisit că ea și soțul ei trec printr-un divorț, după ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 20 de ani.

Femeia de afaceri a cerut custodia celor trei copii, dar și împărțirea averii comune, care ajunge la suma de 2,7 milioane de euro.

Gabriela Lucuțar spune că nu i-a fost deloc ușor să ia această decizie, întrucât este o familistă convinsă. Abia după 7 luni a înaintat actele pentru divorț. Totuși, într-o cerere separată, soțul ei a formulat aceleași solicitări.

„După 20 de ani de căsnicie şi trei copii minunaţi, întâmplarea a făcut… eu fiind o familistă convinsă şi o femeie care nu şi-a înşelat niciodată soţul şi nu s-a uitat la bărbaţi decât aşa, prieteneşte, am ajuns să divorţez. M-am gândit şapte luni dacă să fac pasul ăsta sau nu. La momentul acesta, eu sunt… după ce a trebuit să pierd 70% din munca mea, de 18 ani… el fiind administrator în firmă… eu trebuia să rămân cu firma, categoric, asta e viaţa mea! După copii, asta este viaţa mea!”, a mărturisit Gabriela Lucuțar în cadrul podcastului „Realități cu Niculescu”.

„Regina Întunericului”, despre cum a ajuns până în acest punct al vieții sale

Cu siguranță, decizia de a divorța de soțul ei nu a fost deloc una ușoară, mai ales că a pus întotdeauna pe primul plan. Afacerista spune că în perioada Paștelui a fost consolată de una dintre clientele sale. Aceasta din urmă i-a reamintit cât de mult a muncit pentru a avea tot ce are astăzi, dar și cât de mult s-a implicat în tot ceea ce înseamnă creșterea și educația celor trei copii.

„Mi-a spus o clientă aşa… a făcut cu mine patru înmormântări şi am vorbit cu ea în Sâmbăta Mare.

M-a sunat să-mi spună >, nu ştia că am divorţat şi mi-a spus aşa: >. >, i-am răspuns, sunt foarte liniştită. Acum, copiii mei simt că trăiesc”, a mai spus aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *