Actualitate

Gabriela Prisăcariu, despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil: „Uită-te câtă sunt eu”

Publicat: 25 ian. 2023
Gabriela Prisăcariu despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil Uită-te câtă sunt eu
Pe Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu îi despart 12 ani dar și mai bine de zece centimetri

Este binecunoscut faptul că între Gabriela Prisăcariu și soțul ei este o diferența de înălțime vizibilă, Dani Oțil fiind mai scund. Recent, matinalul de la Antena 1 a povestit un episod amuzant cu privire la statura sa. Astfel, se pare că Gabriela Prisăcariu îl mai tachinează uneori pe Dani Oțil pe această temă.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Fiind două firi cu simțul umorului, cei doi obișnuiesc să glumească des unul pe seama celuilalt, spre amuzamentul urmăritorilor de pe rețelele de socializare. De această dată, prezentatorul TV a povestit ce părere are soția sa despre diferența de înălțime dintre ei.

Gabriela Prisăcariu, despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil

De-a lungul timpului, cei doi au fost ținta criticilor referitoare la diferența de înălțime dintre ei, Gabriela Prisăcariu fiind ceva mai înaltă față de soțul ei. Cu toate acestea, cei doi și-au trăit povestea de dragoste așa cum au știut mai bine și nu au dat atenție comentariilor răutăcioase. Totuși, asta nu înseamnă că subiectul nu a devenit și pentru ei un motiv de tachinare.

Recent, Dani Oțil a povestit în cadrul matinalului de la Antena 1 un episod ce reflectă părerea soției sale referitoare la statura sa. Când cei doi se aflau la o nuntă a unor prieteni, Gabriela l-ar fi certat pe mire pentru faptul că nu și-a lăsat soția să poarte tocuri înalte pentru a nu fi atât de sesizabilă diferența lor de înălțime.

„Noi am fost la o nuntă și l-a certat pe mire că de ce nu a lăsat-o pe mireasă să-și pună tocuri. Mireasa mea era înaltă ca soția mea și ca tine. Omul era în cea mai frumoasă, crede el, zi din viața lui. Era lume, fotografi și soția mea dragă zicea «Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce…?» și omul zice «E nunta mea, lasă-mă în pace!»”, a povestit Dani Oțil.

Diferență și de vârstă

Dincolo de faptul că Gabriela este mai înaltă decât Dani, între ei există și o diferență de vârstă apreciabilă, mai precis 12 ani îi despart pe cei doi. Prezentatorul TV aare vârsta de 42 de ani, iar modelul a împlinit recent 30 de ani.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2018, iar de atunci sunt de nedespărțit. Împreună au un băiețel superb, pe nume Tiago, iar familia lor a devenit mai unită. Gabriela Prisăcariu a povestit și care a fost primul moment când s-au văzut, chiar dacă ulterior au intervenit câtiva prieteni comuni care le-au aranjat o întâlnire.

„În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit Gabriela Prisăcariu cum l-a cunoscut pe Dani Oțil.
Adauga un comentariu