Cancan

Gabriela Prisăcariu, schimbată total de operațiile estetice. Acum este total diferită

Publicat: 15 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Prisăcariu schimbată total de operațiile estetice. Acum este total diferită
În prezent, soția lui Dani Oțil este total diferită față de cum arăta înainte să cunoască celebritatea

De-a lungul timpului, Gabriela Prisăcariu a apelat la câteva operații estetice și nu s-a rezumat doar la nivelul feței, ci și al bustului. La începutul carierei, înainte de a deveni celebră, soția lui Dani Oțil arăta total diferit față de acum. Însă, cu ajutorul respectivelor intervenții estetice, Gabriela Prisăcariu a reușit să-și definitiveze aspectul fizic, fiind un model foarte apreciat.

În prezent, Gabriela Prisăcariu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Are un soț minunat, un copil sănătos și viața ei s-a schimbat complet. Frumosul model se simte foarte bine în pielea ei și are mare succes acum, mai ales datorită trăsăturilor fizice apreciate. Cu toate acestea, soția matinalului de la Antena 1 nu a arătat mereu așa, ci a ajuns la această înfățișare cu ajutorul medicului estetician.

Cum arăta Gabriela Prisăcariu înainte de operațiile estetice

Fără doar și poate, Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai frumoase femei din țară. Este un model de succes care uimește cu formele sale perfecte. Și cu toate că în toamna trecutră a devenit mamă, ea arată la fel de bine și a pus doar câteva kilograme pe timpul sarcinii. Așadar, soția lui Dani Oțil are un metabolism foarte bun, care o avantajează.

Totuși, înainte să cunoască celebritatea și să devină partenera de viață a lui Dani Oțil, frumosul model arăta cu totul diferit față de acum. Ea s-a făcut remarcată în anul 2015, după ce a participat la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”, pe care a și câștigat-o. A demonstrat că este cea mai dedicată și că vrea să urmeze o meserie în acest domeniu, iar Bote i-a oferit o șansă și i-a deschis poarta către această lume.

Gabriela era o tânără extrem de timidă, dar ambițioasă. Nu avea deloc formele voluptoase de acum, ci era foarte simplă, cu un look fresh. Ea a decis că este cazul să apeleze la medicul estetician și să-și facă o schimbare care să o facă să se simtă mai bine. A început cu sânii, după care ceva intervenții la nivelul feței, care i-au accentuat trăsăturile, după care a petrecut mult timp în sala de fitness și a ajuns să aibă un trup sculptat.

Ce relații a avut Gabriela Prisăcariu înainte de Dani Oțil

Înainte de a fi cu Dani Oțil, cu care s-a și căsătorit și și-a întemeiat o familie, Gabriela a mai avut și alte relații. Chiar dacă niciuna nu a fost la fel de serioasă ca povestea de iubire pe care o trăiește în prezent alături de celebrul prezentator TV, modelul a mai bifat și alte iubiri.

Cu toate că nu se știu prea multe despre foștii ei parteneri, cu timpul au ieșit la iveală anumite detalii. Frumoasa blondină se iubea cu artistul Valentin Sanfira când era la începutul carierei sale în modelling. Relația acestora ar fi fost foarte intensă, erau mereu amândoi chiar și la spectacolele artistului, însă povestea lor nu s-a terminat prea bine.

„Au fost împreună mai multe luni, era dragoste mare între ei. Gabriela îl mai însoțea pe Valentin la spectacole, uneori îi aducea și pachețel cu mâncare la filmări. După ce s-au despărțit, amândoi și-au șters toate pozele în care apăreau împreună de pe conturile de socializare”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru Star Popular.

Ea s-ar mai fi iubit apoi și cu un milionar destul de cunoscut. Bărbatul era un fost iubit al Ioanei Voicu, fiica lui Mădălin Voicu, cu care ar fi avut o relație chiar până înainte de a-l cunoaște pe Dani Oțil. Cât despre transformarea modelului Gabriela Prisăcariu prin operațiile estetice la care a apelat, este o măsură binevenită…

Adauga un comentariu