Cancan ultimă oră

Gabriela Prisăcariu, în cabinetul medicului estetician. La ce procedură apelează soția lui Dani Oțil

Publicat: 19 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Prisăcariu în cabinetul medicului estetician. La ce procedură apelează soția lui Dani Oțil
Gabriela Prisăcariu a apelat la un tratament și o curățare a feței pentru a elimina toate celule moarte

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se pregătesc intens de vacanță, astfel că acum, soția prezentatorului TV se află pe ultima sută de metri cu pregătirile, motiv pentru care a mers repede la medicul estetician. Iată la ce procedură a apelat frumoasa blondină de data aceasta!

Gabriela Prisăcariu este destul de activă în mediul online, astfel că pe lângă numeroasele imagini de senzație cu fiul ei și al lui Dani Oțil, frumoasa blondină împărtășește cu cei care o urmăresc și iubesc diferite momente din viața ei privată.

Gabriela Prisăcariu, o nouă procedură la nivelul feței

Astăzi, Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit fanilor faptul că în scurt timp o să plece în vacanță alături de soțul ei și de fiul pe care-l are alături de Dani Oțil, însă înainte de a pleca într-o destinație de lux trebuie să se pregătească ca la carte. Frumoasa blondină a plecat direct la o clinică de înfrumusețare, unde, de data aceasta nu o să apeleze la vreo operație estetică, ci de data aceasta face un tratament și o curățare a feței pentru a elimina toate celule moarte.

„Mă pregătesc de plajă, soare mare, dar inainte am trecut să imi fac un tratament de hidratare i curatatre. O micro dermabraziune pentru ca tenul să se bronzeze frumos. Nu vreau nimic mort pe fața mea”, a spus Gabriela Prisăcariu în mediul online.

Gabriela Prisăcariu vrea să își facă o nouă intervenție estetică

Ei bine, de data aceasta nu a apelat la vreo intervenție estetică, însă în urmă cu mai mult timp a dezvăluit faptul că își dorește nespus de mult să își mai facă o operație estetică. Mai concret, a precizat că vrea să își pună silicoane mult mai mari.

Reamintim faptul că frumoasa soție a lui Dani Oțil are implant mamar de mai bine de șașe ani, astfel că acum vrea doar să le schimbe cu unele mult mai mari, explicând faptul că anii, dar și sarcina și-au pus amprenta asupra lor și nu mai arată chiar așa cum își dorește ea.

„6 ani + o sarcină și implanturile mele arată perfect!! Eu aș vrea să le schimb cu unele mai mari (mi-au placut mult când alăptam)… dar trebuie să-l conving și pe dr.doctor pentru asta”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram în urmă cu mai mult timp.

Adauga un comentariu