Sport

Gafă impardonabilă a FRF: Gheorghe Hagi nu a fost chemat la tragerea la sorți pentru grupele Euro 2020

Publicat: 03 dec. 2019

Fostul mare internațional Gheorghe Hagi, în prezent manager tehnic al formației FC Viitorul, a confirmat, luni, că nu a fost invitat la tragerea la sorți pentru grupele EURO 2020, care a avut loc sâmbătă, la Romexpo. La eveniment au participat mai multe nume importante din fotbalul internațional, potrivit Mediafax.

„Da, e adevărat, nu am fost invitat. Dar nici nu era obligatoriu. Fiecare gândește ce vrea și face ce vrea. Asta e, așa s-a gândit. Întrebați-i pe cei de la Federație, cei care conduc și care au făcut totul. Eu sunt acolo, la Constanța, și muncesc, nu depinde de mine. Eu nu mă simt afectat, de ce să mă simt? Eu mă simt mândru că am jucat pentru România. Eu v-am confirmat că nimeni nu m-a invitat. Și nu vorbim de ambasadori, cum a spus domnul Vochin. E vorba de invitație. Asta e, mă întorc la Constanța, muncesc, am echipa mea, voi produce jucători, la fel, să joace pentru România”, a spus Hagi.

Andrei Vochin, consilierului președintelui FRF, Răzvan Burleanu, declarase anterior, la Telekom Sport, că Hagi nu ar fi fost invitat pentru că nu ocupa funcția de ambasador al EURO 2020: „În primul rând, au fost ambasadorii Euro 2020, deci Miodrag Belodedici, Lucică Sânmărtean. Aşa am auzit, că şi lui Gică Hagi i s-a propus să fie ambasador, asta se întâmpla acum vreo 6 luni, 8 luni, pentru că Răzvan Mitroi m-a întrebat pe mine dacă pot să vorbesc cu Loţi Boloni pe tema asta. Cu Gică Hagi cred că a vorbit altcineva, eu am vorbit cu Boloni şi pentru că era prins cu echipa de club şi n-a acceptat să vină. Mie asta mi-a spus la telefon până la urmă, nu mi-a dat un răspuns ferm. Dar ştiţi cum e Boloni, vreo 3 luni am dialogat, i-am trimis şi contractul, pentru a fi ambasador. Aşa am auzit în momentul acela, că s-a discutat şi cu Gică Hagi şi nu ştiu ce motivaţie a avut în momentul acela, dar nu a intrat în proiectul acesta, de a fi ambasador”.loading...

Adauga un comentariu